Tuorein sisältö

Fani löysi kaksi vuotta vanhasta Overwatch -kartasta viittauksen Diablo 3 -peliin

17.05.2020 klo 14.00 | Luettu: 4599 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBlizzard World -kartta ehti olla Overwatch -pelissä yli kaksi vuotta ennen kuin fani löysi siitä pelinkehittäjä Blizzardin siihen piilottaman Diablo 3 -viittauksen.

Fani huomasi, että rikkomalla kaikki kartan viimeiseltä alueelta löytyvät tynnyrit oli pieni mahdollisuus, että peli antaa Diablo 3 -pelistä tutun legendaarisen esineen tippumisefektin. Alta löytyvältä Reddit-käyttäjä Owleron tekemältä videolta näkyy selvästi miltä efekti näyttää Overwatchissa ja miten se vertautuu Diablo 3 -pelin vastaavaan.

If you break the barrels in the final area of Blizzard World, you'll rarely get a "legendary drop" (Diablo 3 easter egg) from r/OverwatchOwlero kertoo löytäneensä Diablo easter eggin sattumalta normaalia ottelua pelatessa ja myöhemmin toistaneensa sen uudestaan videota varten. Käyttäjän mukaan on hyvinkin todennäköistä, että joku muu on törmännyt siihen jo aiemmin mutta ainakaan kukaan ei ole sitä jakanut laajempaan tietoisuuteen ennen tätä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelinkehittäjän muka... Bannivasaran heilutt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova