Tuorein sisältö

Bannivasaran heiluttelu ja kaksivaiheinen tunnistautuminen on ajanut Call of Duty: Warzone -huijarit ahtaalle

17.05.2020 klo 17.00 | Luettu: 4322 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenHuijarit ovat moninpeleissä ikuinen riesa, mutta pelinkehittäjä Infity Ward on netin eri foorumeilla näkyvän valituksen perusteella onnistunut toistaiseksi aiheuttamaan merkittävää harmia Call of Duty: Warzone -pelin kiusankappaleille.

Pelinkehittäjä otti aiemmin tällä viikolla käyttöön oikean puhelinnumeron vaativan kaksivaiheisen tunnistuksen peliä ilmaiseksi pelaaville ja alkanut myös varjobannaamaan pelaajia perustuen näiden tietokoneiden kokoonpanoon. Tämän seurauksena useat huijausohjelmien käytöstä kiinnijääneet eivät ole voineet tehdä kokonaan uusia käyttäjätunnuksia peliin ilman, että ne olisivat automaattisesti myös päätyneet bannatuiksi.

Uusi taktiikka on ilmeisesti ollut varsin tehokas sillä useat huijarit ovat kirjoittaneet aiheesta vihaista palautetta huijausohjelmien tekijöille ja vaatineet jopa näiden poistamista myynnistä niiden toimimattomuuden vuoksi.Jotkut ovat epätoivoissaan jopa antaneet ohjelmien tekijöiden ottaa oman koneensa etäyhteydellä hallintaansa "korjataakseen" ongelman tai käyttäneet kymmeniä euroja ostaakseen ohjelmia huijaamaan tietokoneiden kokoonpanon sisällön bannauksen välttääkseen. Kumpaakaan näistä toimintatavoista ei tietenkään ole hyvän tietoturvallisuuden nimissä suositeltavaa.

Tietenkään mikään huijauksia estämään pyrkivä järjestelmä ei ole täydellinen ja on hyvin todennäköistä, että huijarit ja huijausohjelmien tehtailijat onnistuvat Infinity Wardin uuden järjestelmän kiertämään. Kuitenkin toistaiseksi huijarien vaikeuksista voi nauttia vaikkapa alta löytyvästä Reddit-ketjusta.

Cheaters forums are now full of whining people that can't play anymore. What a wonderful feeling. Thank you, IW. from r/CODWarzoneLähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Fani löysi kaksi vuo... Videoarvostelu: Radi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova