Tuorein sisältö

Uusi video tarjoaa syväluotaavan katsauksen The Last of Us Part 2 -pelin uusiin ja päivitettyihin pelimekaniikkoihin

21.05.2020 klo 22.00 | Luettu: 1826 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenAlle kuukauden päästä ilmestyvä The Last of Us Part II on uuden videon, jossa pelinkehittäjä Naughty Dogin työntekijät kertovat tulevan pelin uusista ja päivitetyistä pelimekaniikoista.

Pelin ohjaaja Neil Druckmann kertoo esimerkiksi pelinkehittäjän miettineen miten Ellie pärjää isokokoisempia vihollisia vastaan ja päätyneen tätä kautta tekemään hahmosta ketterämmän. Tämän vuoksi pelissä on jatko-osassa hyppynappi, jonka avulla pelaaja pystyy kiipeämään ja hakemaan tätä kautta taisteluihin etua.

Toinen uusi kyky on mahdollisuus mennä makuulle, jolloin pelaaja voi piiloutua tehokkaammin vaikkapa ruohikkoon mutta täyttä suojaa tämä ei kuitenkaan tarjoa vaan lähellä olevat viholliset pystyvät kyllä huomaamaan Ellien.

Tarkempia yksityiskohtia ja lisätietoa pelimekaniikoista voi katsoa alta löytyvältä videolta. The Last of Us Part II -peli julkaistaan Playstation 4 -konsolille 19. päivä kesäkuuta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Palikka-Mario muunta... EA julkaisee kahden ... >

Keskustelut (2 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

21.05.2020 klo 22.23

Hyppääminen, ah-niin omaperäinen ja uusi pelimekaniikka, jota ei ole missään muualla käytetty.
lainaa
negange

22.05.2020 klo 09.43 2 tykkää tästä

Insill
kirjoitti

Eilen klo 22.23Hyppääminen, ah-niin omaperäinen ja uusi pelimekaniikka, jota ei ole missään muualla käytetty........................................................
.onko kehittäjä sanonut että on omaperäinen keksintö se hyppääminen. ekasssa osassa ei pystynyt puuhun hyppäämään niin on se uusi juttu tähän pelisarjaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova