Tuorein sisältö

Naughty Dog hakee innolla työntekijöitä uutta ''elokuvallista'' moninpeliä varten

29.08.2021 klo 14.00 | Luettu: 1640 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUncharted ja The Last of Us -pelisarjoista tuttu pelinkehittäjä Naughty Dog on antanut osviittaa seuraavasta pelistään julkaisemalla avoimen työpaikkailmoituksen tulevaan peliin liittyen. Pelistudion yksi peliohjaajista Vinit Agarwal kertoi Twitterissä firman palkkaavan aggressiivisesti uusia työntekijöitä uutta "elokuvallista" moninpeliä varten.Kyseessä olisikin pääasiassa hyvin tarinallisista peleistä tutun pelistudion ensimmäinen pelkästään moninpeliin keskittynyt tuotos mutta ei kuitenkaan täysin uusi aluevaltaus, sillä esimerkiksi ensimmäisessä The Last of Us -pelissä oli mukana myös moninpeli. Kuitenkin "elokuvallinen" moninpelikokemus kuulostaa mielenkiintoiselta idealta, joten nähtäväksi jää miltä Naughty Dogin uusi toimintamoninpeli näyttää.

Pelistudiolla voi kuitenkin olla haastavaa houkutella uusia työntekijöitä, sillä vaikka Naughty Dogin pelit ovat saaneet kriitikoilta lähes pelkästään suitsutusta ja ovat myyneet hyvin, niin ennen The Last of Us Part II -pelin julkaisua raportoitiin pelistudion murskaavasta crunch-kulttuurista.

Pelistudion työntekijät kuvailivat crunchia sietämättömäksi ja täysin kestämättömäksi tilanteeksi, joidenkin mukaan se aiheutti jopa työntekijän joutumisen sairaalaan. Tässä valossa Naughty Dog ei välttämättä ole kaikille enää niin houkutteleva vaihtoehto, varsinkin kun yhä useampi uusi pelinkehittäjä kertoo panostavansa yhä enemmän työhyvinvointiin ja crunchin välttämiseen.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Uuden Gameboy Advanc... Syy uudistetun PlayS... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova