Tuorein sisältö

The Last of Us Part II rikkoi ennätyksiä ja myi viikonlopun aikana yli 4 miljoonaa

26.06.2020 klo 20.00 | Luettu: 2160 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony paljasti tänään PlayStation-blogissa julkaistussa kirjoituksessa, että pelinkehittäjä Naughty Dogin tekemän odotettu ja kehuttu The Last of Us Part II (V2.fi arvio - 4,5/5) on nopeimmin myynyt PlayStation 4:n yksinoikeuspeli.

Peli myi jo ensimmäisen viikonloppunsa aikana ennätyksellisesti yli 4 miljoonaa kappaletta, jonka perusteella vaikuttaisi siltä, että ennakkoon vuotaneista juonipaljastuksista suuttuneet edustivat vain äänekästä vähemmistö pelisarjan faneista.

Blogipostauksessa on myös viesti pelin ohjaajalta Neil Druckmannilta, joka kertoo tekijöiden olevan kiitollisia faneille siitä, että nämä ovat pelanneet peliä ja jakaneet kokemuksiaan pelinkehittäjien kanssa. Druckman myös kertoo tekijöiden tavoitteena olleen "uudenlaisen tarinan kertominen, joka käsittelee vaikeita teemoja ja haastaa pelaajia odottamattomilla tavoilla". Ohjaajan mukaan on myös ollut "uskomatonta kuulla miten pelikokemus on vaikuttanut pelaajiin ja olla todistamassa miten se on synnyttänyt syvällistä keskustelua".

Nähtäväksi jää saavuttaako The Last of Us Part II ensimmäisen osan kokonaismyyntiluvut, joka on yksi PlayStation 3:n ja PlayStation 4:n myydyimpiä pelejä. Ainakin alustavat myyntiluvut lupaavat pelille hyvää menestystä.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Neljä Anno-peliä sam... QuakeCon järjestetää... >

Keskustelut (2 viestiä)

negange

26.06.2020 klo 21.22 1 tykkää tästä

Äänekäs vähimmistö viellä yritti että tarinaa olisi pitänyt muuttaa kun keräsivät viellä nimilistaa pelin jo saavuttua.buahaa mitä itkua.
lainaa
Vierailija

27.06.2020 klo 13.57 2 tykkää tästä

Väittäisin että selkeä enemmistö ensimmäisen osan faneista on pettynyt jatko-osaan tarinan puolesta, mutta vain pieni osa jaksaa tapella asiasta. Saa nähdä mikä pelin kokonaismyynti tulee olemaan kun puskaradiossa tieto leviää. Kohu on varmasti lisännyt pelin myyntiä ja tuonut paljon uutta väkeä, joilla ei ole mitään tunnesidettä ensimmäiseen osaan eivätkä ymmärrä mikä on vialla.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova