Tuorein sisältö

Blizzard pistää tämän vuoden Blizzcon-tapahtuman jäihin, mutta lupaa korvaavan nettitapahtuman ehkä ensi vuoden alkupuolella

27.05.2020 klo 23.00 | Luettu: 1599 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Blizzard on ilmoittanut peruvansa vuosittain järjestettävän Blizzcon-tapahtumansa tältä vuodelta. Vaikka tapahtuma on yleensä järjestetty vasta loka/marraskuussa, niin Blizzard ei halua riskeerata kävijöiden turvallisuutta ja kokee parhaaksi perua tapahtuman kokonaan.

Blizzard ilmoitti asiasta firman nettisivuilla julkaistussa blogikirjoituksessa, jonka oli allekirjoittanut vastaavana tuottajana toimiva Saralyn Smith.

Pelifirman faneille lohdutusta tuo tieto, että firma suunnittelee jonkinlaisen korvaavan nettitapahtuman järjestämistä. Smith kuitenkin toteaa tekstissä, että erilaisista järjestämiseen liittyvistä tekijöistä johtuen tapahtumaa kannattaa odottaa aikaisintaan ensi vuoden alkupuolella.

Tämän vuoden tapahtuma olisi ollut Blizzardille mainio tilaisuus paikata viime vuosien harha-askelista kuten Hearthstone-pelaaja blitzchungin bannaamisesta aiheutuneiden kohujen aiheuttamaan mielipahaa faneille. Kenties kuitenkin tulevat pelijulkaisut kuten Overwatch 2 ja Diablo 4 riittävät pitämään pelinkehittäjän fanit tyytyväisinä.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Vin Diesel ja kumppa... Näin The Last of Us ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova