Tuorein sisältö

Lisää suolaa Diablo-fanien haavoihin: Diablo 4:n julkistusta suunniteltiin (päivitys: tai ehkä ei)

06.11.2018 klo 11.00 | Luettu: 2805 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mobiilipeli Diablo: Immortalin julkistuksesta viime perjantaina aiheutunut fanien pettymys on kasvanut meemivyöryn myötä yli äyräiden. Osa pettyi siihen, että kyseessä on mobiilipeli ja (ehkä) rahastus, mutta suurin pettymys aiheutui luultavasti siitä, että moni luuli Blizzardin julkistavan Diablo 4:n - vaikka pelifirma ennakkoon toppuuttelikin (epäselvin sanoin), että mitään isoa ei pitäisi Diablon suhteen odottaa.

Nyt veistä kierretään lisää, sillä mm. Eurogamer kertoo, että huhujen mukaan alunperin tilaisuus oli tarkoitus lopettaa 'vielä yksi asia...'-julkistukseen ja Diablo 4:n vahvistamiseen. Suunnitelmasta luovuttiin parin viime viikon aikana, sillä Diablo-tiimi ei halunnut vielä julkistaa peliä, jonka kehittämisessä on huhujen mukaan ollut mutkia matkan varrella.

Blizzard kuitenkin korosti viikonlopun tilaisuudessaankin sitä, että Diablon kimpussa on useita tiimejä ja työn alla "useita projekteja". Kyllä se sieltä vielä tulee.

Päivitys: Venturebeat kertoo Blizzardin kiistävän asian, D4-julkistusta ei heidän mukaansa ollut suunnitteilla. Huhut kuitenkin jatkavat kiertoaan.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Huhuilijat tuovat Yo... Tampereella tehdään ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

06.11.2018 klo 11.48 1 tykkää tästä

Julkaisisivat sen oikean Diablo 3:n, joka peruttiin tämän nykyisen paskeen tieltä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova