Tuorein sisältö

Hyenas on Total War -pelisarjasta tutun Creative Assemblyn uusi kunnianhimoinen ja rohkea avaus moninpeliräiskintöjen kilpailulle kentälle

22.06.2022 klo 23.30 | Luettu: 1651 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenErityisesti Total War -pelisarjasta mutta myös tunnelmallisesta Alien: Isolationista tunnettu pelinkehittäjä Creative Assembly on julkistanut uuden ryöstökeikka/yhteystyömoninpelin nimeltään Hyenas.

Pelistudio paljasti jo vuonna 2018 kehittävänsä kunnianhimoista moninpeliräiskinää, jonka se lupasi olevan tuore ote FPS-pelien saralla ja jonka antaisi pelaajille mahdollisuuden luovaan pelaamiseen. Tänään peli paljastui olevan nimeltään Hyenas ja se pelinkehittäjät kuvaavat sitä "rohkeaksi avaukseksi pelaamisen eniten kilpaillussa genressä".

Scifistinen räiskintä sijoittuu tulevaisuuteen, jossa biljonäärit ovat jättäneen maailman taakseen muuttaakseen Marssiin mutta lähtiessään pistivät maan rikki painovoimankuvonneella teknologiallaan. Valtaosa ihmisistä elää hajonneen maan rippeissä mutta osalla on mahdollisuus tienata itselleen rahaa, sillä ainoat mistä überrikkaat ovat kiinnostuneita on maahan jääneet harvinaiset tuotteet.

Pelaajien tehtävänä onkin kasata kolmen hengen rosvoporukka ja tunkeutua planeettojen välisille Plundership-nimillä kulkeville ostoskeskuksille samalla välttäen niitä vartioivia sotilaita, aseistettuja robotteja ja ansoja. Kyseessä ei kuitenkaan ole puhtaasti PvE-peli vaan pelaajat joutuvat ottamaan myös mittaa muiden pelaajien ohjastamista rosvoryhmistä, joita pelissä on samaan aikaan yhteensä viisi.

Pelinkehittäjän mukaan jokainen Plundership toimii hiekkalaatikkomaisena alustana pelaajille toteuttaa omia kieroja ideoitaan, sillä Creative Assembly lupaa pelin olevan salamannopea ja tarjoavan tappavaa taistelua, jopa painovoittamilla alueilla.

Tarkempia yksityiskohtia pelistudio ei enää jakanut mutta ilmoitti, että peli ei tule sisältämään minkäänlaisia maksullisia pay-to-win-mekaniikkoja. Hyenas tulee ilmestymään Xbox One-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille.

Pelistä kiinnostuneet voivat myös ilmoittautua sen mahdollisesti piakkoin alkavaan suljettuun alfatestiin PC:llä. Tämä onnistuu pelin sivuilta: www.playhyenas.com/fi/alpha


V2.fi | Mikko Seppänen
< FIFA 22, Far Cry 5, ... Pelien syksyinen suu... >

Keskustelut (1 viestiä)

Insill

Rekisteröitynyt 11.08.2008

22.06.2022 klo 23.55

Ihan kuin pelin asetelma ottaisi inspiraatiota nykyajan miljardööreistä :p
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova