Tuorein sisältö

Huhun mukaan länkkäripeli Red Dead Redemptionin uusintaversio saapuisi ensi vuonna

03.06.2020 klo 21.00 | Luettu: 2420 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Rockstar Gamesin länkkäripeli Red Dead Redemption saapumisesta PC:lle sekä nykyisille konsoleille on huhuttu niin monta kertaa, ettei kukaan taida pysyä laskuissa perässä.

Huhut eivät kuitenkaan ota laantuakseen, sillä 4chan-foorumilla julkaistu viesti väittää, että RDR nähtäisiin uusittuna versiona PC:llä, Xbox Series X:llä ja PlayStation 5:lla ensi vuonna. Tarkemmin julkaisuajankohdan väitetään olevan Q1 tai Q2.

Kuten aiemminkin, myös tähän huhuun kannattaa suhtautua hyvin varauksella, sillä 4chan ei ole luotettavampia tiedonlähteitä. Mikäli asian ruotiminen kuitenkin kiinnostaa, kannattaa vilkaista 4chanista löytyvää keskustelua tai Reddit-palveluun perustettua keskustelua.

Viimeksi RDR-pelistä kuultiin joulukuussa 2019, kun Take-Two Interactive stoppasi faniprojektina edenneen RDR käännöksen.

Uutisoimme aiemmin myös, että ilmeisemmin Rockstarin Grand Theft Auto VI:tä tai mitään muutakaan suurta peliä ei nähdä kuluvalla tilikaudella (4/2020-3/2021). Sen sijaan seuraavalle kaudelle, joka alkaa 4/2021, Take-Two Interactive odottaa runsaampaa tuottoa.

Lähde: Gamerant

V2.fi | Miia Lyyra
< Segan suuri julkistu... Elite Dangerousin uu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova