Tuorein sisältö

Valorant saattaa saapua myös konsoleille

08.06.2020 klo 23.05 | Luettu: 1659 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenRiot Gamesin uusi tiimiräiskintä Valorant osoittautui jo betatestinsä aikana huippusuosituksi ja peli sai virallisen julkaisunsa 2. päivä kesäkuuta, mutta jo nyt pelinkehittäjä tutkii mahdollisuuksia pelin tuomiseksi myös konsoleille.

Gamespot-sivuston haastattelussa pelin tuottaja Anna Donlon myöntää, että pelin tuominen konsoleille ei ollut pelin lähtötavoite mutta jos pelinkehittäjä uskoo pystyvänsä tuomaan saman pelikokemuksen myös konsolialustoille, niin se aikoo tehdä näin.

Donlon kertoo haastattelussa, että Riot tällä hetkellä testaa pelin konsoliversion prototyyppiä mutta ei ole varma siirtyykö pelikokemus samanlaisena konsoliversioon. Erityisesti pelinkehittäjät ovat huolissaan kilpapelaamiseen soveltuvan pelikokemuksen tinkimättömyydestä ja haluavat Valorantin pelikokemuksen edustavan juuri tietynlaista pelattavuutta.

Haastattelussa Donlan kertoo, että osa pelinkehittäjistä on kuitenkin innoissaan mahdollisuudesta tuoda Valorant konsoleille ja jos näin tulee tapahtumaan, niin pelin konsoliversio tullaan julkaisemaan vasta huomattavasti myöhemmin.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Huhu: Sonyn myöhemmä... Ensimmäinen EA-peli,... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova