Tuorein sisältö

Suoratoistopalvelu Twitch pisti stopin taltioiduille Valorant 24/7 -lähetyksille

30.04.2020 klo 22.00 | Luettu: 1330 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Suoratoistopalvelu Twitch ilmoitti 28. huhtikuuta uudesta ohjeistuksesta, joka koskee Drops-palkintojärjestelmää. Sääntömuutos tuli ajankohtaiseksi, kun osa striimaajista käytti Riot Gamesin Valorant -pelillä saatavaa huomiota väärällä tavalla hyödyksi.

Twitch kertoo, että yhtiö oli saanut palautetta striimaajien 24/7-lähetyksistä, joissa pelaajat lähettävät vuorokauden ympäri esimerkiksi aiemman lähetyksen taltiointia. Useat pelaajat ovat viime aikoina kiinnostuneet striimaamaan Valorantin pelaamista, sillä moninpeliä pääsee testaamaan vain, mikäli onnistuu saamaan striimejä katsomalla kutsun suljettuun betatestiin.

Ongelmallista tavassa on ollut se, että striimaajat ovat merkinneet olevansa reaaliaikaisesti läsnä lähetyksessä, vaikka oikeasti ovat saattaneet olla poissa tietokoneen äärestä. Tästä johtuen katsojilla on ollut vaikeuksia tietää, onko lähetys oikeasti reaaliaikainen vai tallenne. Muut Twitchin käyttäjät ovat kokeneet muiden käytöksen olevan epäreilua.

Nyt hommaan on tullut loppu ja uusi sääntömuutos näkyy listassa näin: "Cheating a Twitch rewards system (such as the Drops or channel points systems)." Uusi pykälä siis kieltää Twitchin erilaisten palkkiojärjestelmien huijaamisen. Sääntöjen rikkomisesta voi pahimmillaan heilahtaa bannivasara väärinkäytön merkiksi.

Kokonaisuudessaan Twitchin sääntöihin voi tutustua täällä.Lähde: Polygon


V2.fi | Miia Lyyra
< Avaruusseikkailu Dee... Apex Legendsin viide... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova