Tuorein sisältö

Bungie kertoi Destinyn tulevaisuudesta, johon ei kuulu Destiny 3, ja vihjaili tulevasta hassusta pelistään

10.06.2020 klo 15.00 | Luettu: 2606 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Bungie järjesti tiedotusstriimin, jossa kerrottiin Destiny-pelien tulevaisuudesta. Syyskuussa tänä vuonna saapuu Beyond Light -lisäosa, ensi vuonna lisäosa nimeltä The Witch Queen ja vuonna 2022 lisäosa nimeltä Lightfall. Kaikki kolme ovat laajennuksia Destiny 2:een, jota Bungie pitää pitkän aikavälin pelipalveluna, eli Destiny 3:a ei ole tulossa. "Emme halua laittaa laatikkoon numeroa", kertoi Luke Smith.

"Destiny 2 on liian suuri, jotta sitä voisi ylläpitää ja päivittää tehokkaasti. Pelin koko ja monimutkaisuus aiheuttavat myös bugeja ja vähentävät innovaatioiden syntymistä. Sen sijaan, että alkaisimme työstää Destiny 3:a ja jättäisimme D2:n taakse, aiomme kierrättää vanhempaa, vähemmän pelattua sisältöä pois pelistä ja laittaa sen Destiny Content Vaultiin (DCV). Näin meidän on mahdollista lisätä sisältöä ja ylläpitää D2:a vuosien ajan, mukaan lukien tänään julkistetut kolme vuosilaajennusta." Bungien mukaan vanha sisältö on myös mahdollista tuoda takaisin peliin.

Eurogamer kertoo lisäksi, että Bungie hakee työntekijöitä projektiin, joka vaikuttaa hupaisalta ja hassunhauskalta toiminnalta. Tulevan pelin kerrotaan olevan "jotain komediallista" ja siinä tulee olemaan "iloisia ja eriskummallisia hahmoja". Lisäksi haetaan työntekijää, jolle on tuttua työskennellä satojen aseiden, korujen ja varusteiden kanssa "ja saada ne jaettua fiksusti necromancerin luolassa", sekä työntekijää, joka hallistee tekoälyn käytön taisteluissa. Näistä vihjeistä voi jo saada jonkinlaista visiota, millainen peli voisi olla kyseessä - huumoria, loottausta, taisteluita, dungeoneja...


V2.fi | Manu Pärssinen
< Tom Clancy’s Rainbow... Yhdestä kirjeestä se... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova