Tuorein sisältö

Huhujen mukaan roolipeliklassikko Persona 4 saapuu PC:lle lauantaina

10.06.2020 klo 20.05 | Luettu: 1544 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViimeisempien huhujen mukaan Atluksen kehuttu roolipeliklassikko Persona 4 on saamassa PC-version. Alun perin vuonna 2008 Playstation 2 -konsolille julkaistu roolipeli ilmestyisi huhujen perusteella Steam-kauppaan tämän viikon lauantaina.

Tietokoneille ilmestyvä peli perustuisi vuonna 2012 julkaistuun paranneltuun Playstation Vita -versioon nimeltään Persona 4 Golden, joka lisäsi peliin muun muassa uutta tarinasisältöä ja muita parannuksia.

Huhumylly pelin ilmestymisestä lähti liikkeelle internetin salapoliisien löytäessä pelistä maininnan SteamDB-sivustolla ja myöhemmin pelille löytyi myös sille omistettu Denuvo-kopiosuojausjärjestelmän tukisivusto. Lisäksi myös Gematsu-sivusto kertoi, että heidän lähteidensä mukaan peli tultaisiin julkistamaan lauantaina lähetettävässä PC Gaming Showssa ja julkaistaisiin välittömästi Steamissä.Virallista vahvistusta julkaisulle joudutaan siis odottamana todennäköisesti lauantaille mutta vaikuttaisi hyvin vahvasti siltä, että tämä erinomainen luolastojen koluamista ja koulusimulaattoria yhdistelevä roolipeli saapuisi lopulta myös PC-pelaajien käsiin.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Yhdestä kirjeestä se... New Yorkin vangit pe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova