Tuorein sisältö

Tältä näyttää avaruustaistelupeli Star Wars: Squadrons - katso uunituore traileri täältä

15.06.2020 klo 20.00 | Luettu: 1625 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


EA on julkaissut uunituoreen trailerin ja pienen kattauksen yksityiskohtia tulevasta avaruustaistelupeli Star Wars: Squadronsista. 2. lokakuuta 2020 julkaisupäivän saava Squadrons tarjoilee Jedin Paluu -elokuvan jälkeisiin tapahtumiin sijoittuvan seikkailun, jossa mittelöidään 5 vs. 5 -moninpeliotteluissa ja tarinallisessa yksinpelikampanjassa.

Motive Studiosin luova johtaja Ian Frazier kommentoi tiedotteessa, että yhtiö halusi tehdä pelin niille Star Wars -faneille, jotka ovat haaveilleet galaxissa lentämisestä suosikki hävittäjällään.

Star Wars: Squadronissa on mahdollista kehittää esimerkiksi oman hävittäjän runkoa ja moottoria. Lisäksi ajokkiaan voi entrata myös kosmeettisilla tavaroilla. Kehittämiseen ja kustomointiin tarvittavia tarvikkeita voi ansaita pelaamisen kautta.

Star Wars: Squadron ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle (Origin, Steam ja Epic Games Store). Lisäksi sitä voi pelata VR-versiona. Peli tukee myös alustojen välistä moninpeluuta.

Uudesta avaruustaistelupelistä kuullaan lisää seuraavan kerran 19. kesäkuuta järjestettävän EA Play -verkkotapahtuman yhteydessä. Tuolloin luvassa on ensimmäiset näytteet pelikuvasta.

Alla peliä esittelevä traileri sekä muutama kuva.
V2.fi | Miia Lyyra
< Dontnodin mysteeri v... Retrohenkisyyttä huo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova