Tuorein sisältö

Huhut halvemmasta Xbox Series X -konsolista kiihtyvät - tälläinenkö on 'Xbox Series S' suorituskyvyltään?

26.06.2020 klo 15.00 | Luettu: 2258 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kun PlayStation 5 esiteltiin, yksi isoista kohahduksista oli perusmallin viereen ilmestynyt (todennäköisesti halvempi) Digital Edition -versio ilman levyasemaa. Xboxin puolella moisesta - tai ainakin halvemmasta - versiosta, koodinimeltään "Lockhart" on huhuttu jo pitkään ja tulihan Xbox One S:stäkin All-Digital versio.

The Verge kertoo nyt vuotaneista Microsoftin asiakirjoista, joissa mainitaan "useita Project Scarlett -konsoleita". Project Scarlett oli Microsoftin koodinimi Xbox Series X:lle.

Huhujen mukaan Microsoftilla on työstetty kahta Xbox Series X -konsolia: toisen mallin koodinimi on Anaconda ja toisen Lockhart. Xbox Series X:n emolevyltä löytyy anakonda-käärmeen kuva, joten ilmeisesti Lockhart on vielä näkemättä.

The Vergen tietojen mukaan Xbox Series X:n kehityslaitteistosta (jonka koodinimi on Dante), löytyy erityinen "Lockhart"-tila, joka määrittelee sen suorituskyvyn "kakkoskonsolin" mukaiseksi: 7,5 Gt käyttömuistia, hieman rauhallisempi CPU-nopeus ja 4 teraflopin GPU-suorituskyky. XSX:ssä vastaavat luvut ovat 13,5 gigatavua ja 12 teraflopia. Lockhartilla pelit käyttäisivät myös pienempää resoluutiota, ei 4K:ta.

Vergen mukaan on todennäköistä että julkaistuessaan Lockhart-konsolia tullaan kutsumaan nimellä Xbox Series S. Mikäli siitä ei levyasemaa löydy, on todennäköistä, että Microsoft tarjoaa Xbox Game Passia XSS:n omistajille huokeampaan kuukausihintaan.

Heinäkuussa on luvassa Xbox Game Studiosin seuraavan sukupolven pelien esittelyä - ehkäpä PS5 DE:n innoittamana silloin esitellään myös XSS?

Yläkuva on taiteilijan näkemys.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Epicin ilmaisjakelus... Neljä Anno-peliä sam... >

Keskustelut (2 viestiä)

coanivah

26.06.2020 klo 20.23 2 tykkää tästä

oooo siis rampautetaan kaikki pelit toimimaan vakisin lockheartin tehoilla ja scarletilla saa sit isommat resot vai ei hyva tappio tulossa. vai tuleeko peleissa ihan lukemaan et only on scarlett pelifirmojen valinnan mukaan
lainaa
Mystery47

28.06.2020 klo 14.41

Aika pelleilyä vetää puolilla tehoilla rullaava toinen malli. Tuleeko vielä kolmaskin malli myöhemmin joka on vain pilvipalvelimen kautta toimiva ja puolilla tehoilla rullaava. Alkanut menemään konsolibisnes autobisneksen kanssa samoilla suunnilla.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova