Tuorein sisältö

Vuosiko Xbox Series X:n hinta julkisuuteen sipsikilpailun myötä?

06.09.2020 klo 11.00 | Luettu: 3219 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Myöhemmin tänä vuonna julkaistavien seuraavan sukupolven Xbox Series X- ja PlayStation 5 -konsolin hintoja on odoteltu jo pitkään mutta nyt vaikuttaa siltä, että Microsoftin tulevan konsolin hinta on ehkä vuotanut julkisuuteen Pringlesin Etelä-Afrikassa järjestämän kilpailun seurauksena.

Tarkkasilmäinen Twitter-käyttäjä Cavie oli huomannut Pringlesin julkistaneen Facebookissa kilpailusääntöjen ohessa myös arvioidun kokonaisarvon kilpailussa annettavilla 46:lle Xbox Series X -konsolille.



Konsolit ovat yhteensä arvoltaan 621 000 Etelä-Afrikan randia, joka jaettuna 46 ja muunnettuna euroiksi olisi noin 687 euroa tai 814 dollaria. Korkeasta hinnasta ei kannata vielä pelästyä, sillä asian alun perinkin huomannut Cavie kertoi vielä myöhemmin, että Etelä-Afrikan suositellut myyntihinnat ovat elektroniikalle korkeammat kuin esimerkiksi Yhdysvalloissa.

Lähes 700 euroa tai yli 800 dollaria maksava pelikonsoli olisi varmasti valtaosalle kuluttajista liikaa, joten on hyvinkin todennäköistä, että hinta tulee olemaan tätä halvempi. Microsoft ei ole kommentoinut huhuttua hintaa mitenkään, mutta sipsikilpailussa esiintynyttä arvoa voidaan ehkä pitää edes hieman suuntaa antavana eli konsoli voi mahdollisesti myyntiin tullessaan esimerkiksi 599 euroa/dollaria.

Montaa kuukautta seuraavien sukupolvien konsolien julkaisuun ei enää ole, joten varmastikin sekä Xbox Series X:n, että PlayStation 5:n hinta tullaan kuulemaan kohtuullisen pian.

Lähde: Critical Hit

V2.fi | Mikko Seppänen
< Omen-hahmo muuttui p... Pikseleitä ja verta ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova