Tuorein sisältö

V2.fi viikon laiteuutiset 26-20 - ääntä, sovelluskauppaa ja sateenkaarikutosta kylkeen

27.06.2020 klo 20.00 | Luettu: 1651 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Creative on julkaissut Creative BT-W3 -Bluetooth-palikan, joka on mm. ptX Low Latency sekä aptX HD -koodekit sisältävä Bluetooth 5.0 -äänilähetin. Laitteessa on painike koodekin valintaa varten sekä pieni 3,5 mm liitäntäinen analogimikrofoni äänichattia varten. Hintaa palikalla on 39,90 euroa.


V2.fi osallistui Honor 9A -puhelimen lanseeraustilaisuuteen. 9A on ensimmäinen Huawei AppGallerylla varustettu puhelin Suomen markkinoilla ja sisältää mm. 5000 mAh akun, ultrawide-triplakameran sekä 6,3" näytön. Puhelin painaa vain 185 grammaa ja on 9,04 mm paksuinen. Sen hinta on 149 euroa. Samassa tilaisuudessa esiteltiin myös päivitys MagicWatch2-älykelloon (85 uutta urheilutoimintoa) sekä uusi läpikuuntelutila Magic Earbuds -kuulokkeisiin.


Oneplus kertoi julkistavansa uuden halvemman puhelinsarjan, mutta muuta infoa siitä ei ole vielä tiedossa. Kiinnostuneita kehoitetaan pitämään silmällä OnePlusLiteZThing-instagramtiliä. Tili ei kuitenkaan ole ainakaan vielä julkinen.


Sony on julkistanut sarjan uusia lanagattomia EXTRA BASS -kaiuttimia. Niihin luvataan parannettu äänenlaatu (X-Balanced-ominaisuus) ja mallistossa on myös pölyn- ja iskunkestäviä malleja sekä uusittua muotoilua. Hinnat ovat välillä 120-230 euroa ja niitä on saatavilla elokuusta alkaen. Akkukeston luvataan olevan jopa 24 tuntia.


NZXT on esitellyt Ubisoftin kanssa yhteistyössä Rainbow Six Siege -aiheisen version H510-PC-kotelostaan. Erikoiskoteloita on valmistettu vain 500 kappaletta ja sen hinta on 249 euroa. "6"-logo on valaistu.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Ninjala tarjoaa Nint... Pelinkehittäjä Turn ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova