Tuorein sisältö

Huijaamisesta kiinni jäänyt Fortnite-pelaaja Damion “XXiF” Cook ja hänen tiimikaverinsa saivat Fortniten MM-kisoissa vastaansa buuausmyrskyn

28.07.2019 klo 17.00 | Luettu: 5699 kertaa | Teksti: Miia LyyraFortnitea pelaava Damion “XXiF” Cook sai käynnissä olevassa Fortniten World Cup -kisassa vastaansa buuausmyrskyn, kun hän osallistui tiimikaverinsa Ronaldon kanssa eilen käytyyn duo-otteluun. Yleisön käyttäytymiselle löytyy kuitenkin syy, sillä Damion ja hänen tiimikaverinsa Ronaldo saivat karsintavaiheessa 14 päivän pelikiellon huijaamisesta.Duo oli sopinut toisten pelaajien kanssa niin, että tiimi saisi helppoja tappoja ja pääsisi jatkoon, mikä varmistaisi paikan MM-kisoista. Damion jäi kuitenkin kaverinsa kanssa kiinni huijaamisesta ja menetti saamansa paikan World Cupista. Tilanne kuitenkin muuttui myöhemmin, sillä 14 päivän pelikielto oli niin lyhyt, että XXiF ja Ronaldo onnistuivat saamaan toisen karsinnan kautta uudelleen paikan World Cupista.

Pelaajien tekoset eivät kuitenkaan jääneet huomaamatta ja alla olevista twiiteistä onkin nähtävillä yleisön reaktio, kun XXiF ja Ronaldo kuolevat turnauksen ottelussa.

Lähde: Polygon (1), Polygon (2), Polygon (3)V2.fi | Miia Lyyra
< Heartman-hahmon sydä... Fortniten World Cup ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova