Tuorein sisältö

PC-pelaajat pääsevät 13 vuoden jälkeen lopultakin Halo 3 -pelin kimppuun

11.07.2020 klo 18.00 | Luettu: 2199 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft ilmoitti, että vuonna 2007 Xbox 360 -konsolilla alun perin julkaistu Halo 3 -peli saapuu vihdoinkin myös PC-pelaajien ulottuville, kun se julkaistaan osana The Master Chief Collectionia.

Microsoft lupaa pelin olevan täysin optimoitu PC:lle ja tukevan 4K-tarkkuutta 60fps-ruudunpäivityksellä. Peli tulee myös todennäköisesti aiempien The Master Chief -kokoelmassa ilmestyneiden Halo-pelien perusteella tukemaan myös ultrawide-näyttöjä, FOV-asetusten muuttamista sekä tietenkin näppäimistö- ja hiiri tuki.

Muuten peli pitää sisällään tietenkin Halo 3 kampanjan, joka pitää sisällään 11 kenttää, ja moninpelitilan, jossa tarjolla on 24 karttaa muiden pelaajien kurmuuttamista varten.

The Master Chief Collection sisältää yhteensä kuusi Halo-peliä ja näistä tällä hetkellä PC:llä pelattavissa ovat Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary ja Halo: Reach. Halo 3 saapuu kokoelmaan pelattavaksi heinäkuun 14. päivä. Halo: ODST ja Halo 4 tulevat ennakkotietojen mukaan kokoelmaan vielä tämän vuoden puolella.


V2.fi | Mikko Seppänen
< V2.fi viikon laiteuu... Tasoloikkaklassikko ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova