Tuorein sisältö

Suomalaisten Nintendo-kerääjien raamattu on lähdössä joukkorahoitukseen

29.08.2016 klo 13.06 | Luettu: 6811 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


V2.fi:n vihjepostilaatikkoon vinkattiin, että tekeillä on NES Atlas - Suomalainen keräilijän opas -kirja. Nimensä mukaisesti se keskittyy Nintendon NES-konsoliin, sen peleihin ja lisälaitteisiin - ja nimenomaan suomalaisesta näkökulmasta.

Kirjan joukkorahoituskampanja lähtee käyntiin lähipäivinä Mesenaatti.me-palvelussa. Siitä on tulossa neljä eri vaihtoehtoa: e-kirja, fyysinen kirja, tukijan kirja (nimi kirjan tukijoiden listaan) sekä tukijan erikoispainos.

NES Atlas -kirjaan on kerättynä kaikki Suomessa julkaistut kahdeksanbittisen Nintendon pelit. Jokaisesta pelistä löytyy tarkat ja korkealaatuiset valokuvat, tietoa pelimekaniikasta, julkaisutiedot, harvinaisuus- ja arvokartta sekä paljon muuta. Pelien lisäksi kirja tulee sisältämään myös kattavan historian konsolin elinkaaresta Suomessa, mukaan lukien muun muassa tietoa jälleenmyyjistä, lisävarusteista, sekä import- ja vuokrapeleistä. Tavoitteena on, että kirjassa olisi yli 500 sivua.Kiitokset vinkistä Radikus / Lähde: NESRetro.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Nintendo NX -huhut k... Vampyrista julkaisti... >

Keskustelut (3 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

29.08.2016 klo 17.23

Voisi osallistua jos olisi tuollainen joskus ollut, mutta nes-kokemukset ovat lähinnä Anttilassa ja Ihme ja Kummassa olleet nes-automaatit, joissa oli n peliä ja kerralla sai pelata x minuuttia. Lisäksi ehkä joskus jotain koittanut emulaattorilla. Hienoa kun joku tällaisenkin tekee.
lainaa
gvnpidvsip

29.08.2016 klo 17.56

Joo missä viipyy sama SNESIlle, Pleikalle, Genesikselle, Dreamcastille, Gamecubelle, Nipalle, Colecolle..........
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

29.08.2016 klo 18.35 1 tykkää tästä

Nintendo Game & Watch -laitteille ja muille elektroniikkapeleille voisi tulla jonkinlainen historiikki, niitä kuitenkin oli aikoinaan jonkin verran mullakin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova