Tuorein sisältö

Astu Halo Infiniteen ja katso lähes 10 minuuttia pelikuvaa

23.07.2020 klo 19.22 | Luettu: 4024 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tämähän se oli päivän odotetuin aihe, eli lisää infoa Halo Infinitestä, jonka maailman luvataan olevan moninkertaisesti laajempi kuin kahden edellisen pelin yhteensä. Microsoft esitteli muun muassa vajaan 10 minuuttia pelikuvaa, alla kaksi traileria.V2.fi | Manu Pärssinen
< Sonicin tekijöiltä v... Tältä näyttää seuraa... >

Keskustelut (14 viestiä)

RipHalo

23.07.2020 klo 19.39 3 tykkää tästä

Kyllä tulee tätä katsoessa Bungieta ikävä...
lainaa
omnomn

23.07.2020 klo 19.58 3 tykkää tästä

RipHalo kirjoitti:
Kyllä tulee tätä katsoessa Bungieta ikävä...


No kuis? En nyt itse ainakaan huomannut videossa mitään miksei voisi olla hyvä peli. Sensijaan pisti silmään toi jeepillä huristelu, siitä ainakin tuli ekat halot mieleen ja näytti halomaisen liukkaalta mikä on hyvä asia :p
lainaa
RipHalo

23.07.2020 klo 21.19 2 tykkää tästä

omnomn kirjoitti:
RipHalo kirjoitti:
Kyllä tulee tätä katsoessa Bungieta ikävä...


No kuis? En nyt itse ainakaan huomannut videossa mitään miksei voisi olla hyvä peli. Sensijaan pisti silmään toi jeepillä huristelu, siitä ainakin tuli ekat halot mieleen ja näytti halomaisen liukkaalta mikä on hyvä asia :p

Tylsä gameplay ja aika karun näköinen. Ehkä 5 vuotta kehityksessä olleelta ja hypetetyltä peliltä odotti oikein kunnon wow-efektiä, joka nyt kyllä puuttui. Ei tästä varmaan tule Halo 3:n tapaista systemselleriä.
lainaa
nignog

23.07.2020 klo 21.21

Hei riphalo, nyt ei ole sarkastisesti tai muutenkaan sulle tarkoitus piruilla. Tuli vaan mieleen, että kaikkien on syytä muistaa, että se suuri pelaajamassa jotka valittaa syystä tai toisesta ennenkuin peli julkaistaan, ovat syy siihen miksi pelit ovat huonoja ja einiinimmersiivisiä, pelaajat jotka käyttävät erinäisiä kikkoja tietsalla/konsolilla istuessaan tehden pelaamisesta helpon kokemuksen. Hyvänä esimerkkinä tästä metro -pelisarja ja eritoten tää uusin, moni valitti, että kyseessä on liian "pimeä" peli eli ei meinannut eteensä nähdä mitään. Tekijät halusivat tehdä immersiivisen pelin ja onnistuivat siinä. Ei tommoisen kontrasti sunmuun kikkailun pitäisi antaa olla mahdollista vaan, että jonnet ostaisivat pelejä.

Harmi kun kaikkea ohjaa nykyään suuren massan mielipide, mikä on oikein ja mikä väärin, mikä on hauskaa ja mikä ei (vähän jokeria lainatakseni) Kaikenmaailman kukkahattutädit kahvipöydissä ja heidän jälkeläisensä keskustelupalstoillaan.
lainaa
ioki

23.07.2020 klo 21.45 2 tykkää tästä

Kyl mä tykkäsin. Art-style kumarsi Bungien suuntaan mitä olen itse halunnut.

Gameplay näytti Halolta ja se on hyvä homma. Pelattavuus Haloissa on toiminut since 2001. Audio toimi. Grafiikka ois voinu olla toki parempaa, mutta ei kai kukaan nyt grafiikan takia pelejä pelaa?
lainaa
Luojakflfl

23.07.2020 klo 22.26 3 tykkää tästä

Wow-efekti Halosta? Ikinä ymmärtänyt tätä Xlootan mukamas kovinta pelosarjaa. Keskinkertasta tylsää scifi höttöä
lainaa
Kaspar310

23.07.2020 klo 22.38 2 tykkää tästä

Luojakflfl kirjoitti:
Wow-efekti Halosta? Ikinä ymmärtänyt tätä Xlootan mukamas kovinta pelosarjaa. Keskinkertasta tylsää scifi höttöä


Wow-efekti seksistä? Ikinä ymmärtäny tätä ihmisten mukamas mukavinta puuhaa? Hikisen näköistä tylsää hierontaa?

Pitäskö sun joskus kokeilla pelata tätä, ennen kuin yrität heitellä mielipiteitä?
lainaa
kaalu

23.07.2020 klo 23.10

RipHalo kirjoitti:
Kyllä tulee tätä katsoessa Bungieta ikävä...


Sama minulla. Halo 3:n julkaisu oli eeppinen mainoskampanjoineen, ja itse pelin mielenkiintoinen maailma, ja moottorin uudistukset.
Halo Reach onnistui olemaan vielä samaa laatua, kuitenkaan ei iskenyt niin lujaa kuin kolmonen tullessaan.
lainaa
ihjjhj

24.07.2020 klo 01.41 1 tykkää tästä

Kaspar310 kirjoitti:
[quote nick="Luojakflfl"]Wow-efekti Halosta? Ikinä ymmärtänyt tätä Xlootan mukamas kovinta pelosarjaa. Keskinkertasta tylsää scifi höttöä


Mä luulen kans, että sunkin keskittymiskyky riittää justjajust yhteen call of duty -rundiin.

Seksikin on ihan helvetin yliarvostettua. Naiset on psykopaatteja gold diggereitä tai sitten jotain kahvipannuseksuaaleja jotka tykkää vaan halata tyynyjä.
lainaa
Miggoust

24.07.2020 klo 10.02

Ihan hyvältä tuo vaikutti, Halossa on itselle aina ollut parasta se uuden juonenkäänteen seuraaminen. Mielestäni sarja olisi kyllä voinut loppu siihen kolmoseen.
lainaa
min5sevaan

Rekisteröitynyt 22.03.2012

24.07.2020 klo 11.56

Kolmos-osan jälkeen ei ole tullut pelattua, kun yksinpelikampanjat olivat kakkos- ja kolmos-osissa mielestäni erittäin keskinkertaisia, ja nettipeli ei kiinnosta.

Mitä näitä gameplay-videoita nähnyt kolmosen jälkeisistä osista, niin ei ne ole oikein vakuuttaneet kampanjan osalta.
Harmi, että meni sarjalla liikaa painopiste sinne MP puolelle.

Ja tarinankaan osalta ei poikein jaksa innostua sarjoista, joiden piti päättää tarinansa jo aikoja sitten, *Finish the fight* :)
lainaa
fncfiansig

24.07.2020 klo 13.08 1 tykkää tästä

harmi kun destinyn mainos heratti vahvemmat master chief fiilikset. chief vaikutti jotenkin vasyneelta raakilta ja vahan sama fiilis koko pelissa. jos koukun ja sprintin lisaksi melee olisi parempaa normaalivauhti nopeampaa yms niin chiefkin nayttaisi kehittyvan. oikeastaan vain jos saisivat kaikki reachin perkit kierimisesta jetpackiin ja empsuojaan mapattua aina kaytettavaksi niin badassius olisi eksponentiaalinen
lainaa
zdhzfd

24.07.2020 klo 15.18

fncfiansig kirjoitti:
chief vaikutti jotenkin vasyneelta raakilta ja vahan sama fiilis koko pelissa.


Tuo voi olla ihan hyvä juttu tarinan kehittymisen kannalta. Vähän niinkuin metal gear solid -sarjassa kävi snakelle, vaikkei nyt pelien julkaisut aikajanaa noudattaneet mutta esimerkiksi 4:s osassa tehtiin rohkeasti snakesta vanha raakki. Kojimalta aivan mahtava veto silloin kun pelissä oltiin matkalla mgs 1:sen maisemiin niin matkalla näki unta kyseisestä hetkestä ja unessa pelattiin mgs 1:sen alku ps1:sen grafiikoilla. Tämmöisiä vetoja peleissä toivoisin näkeväni enemmän.
lainaa
fwnoegh

25.07.2020 klo 11.38

kojima on vaan kojima joka pystyy ja osaa seikkailla ja paastaa irti. halon tekijat yritti jo vitosessa syrjayttaa chiefin mut tekivat sen huonosti ja toisaalta lapsifanit suuttuivat niin nyt yrittavatkin selittaa et chief on keskussankari. vasymys enemman kiinni tekijoista ja varmaan downesistakin kun kasikirjoituksesta
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova