Tuorein sisältö

Saavutukset saapuvat Epic Games Storeen

30.07.2020 klo 23.00 | Luettu: 560 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija Epic on ilmoittanut tuovansa peleissä ansaittavat saavutukset (achievements) Epic Games Store -kauppapaikassa myytäviin peleihin ja järjestelmän ensimmäinen versio on parhaillaan testauksessa ainakin Ark: Survival Evolved -pelissä.Epic Games Store on vuonna 2018 tapahtuneen lanseerauksensa jälkeen saanut runsaasti kritiikkiä liittyen muun muassa yksinoikeuspeleihin mutta yksi vähintäänkin ansaittu kritiikinkohde on ollut pelien käyttämän Epic Games Launcher -ohjelman kilpailijoihin verrattuna rajatut ominaisuudet.

Siksi onkin positiivista nähdä, että Epic ainakin parantaa käyttäjäkokemusta tarjoamalla pelaajille lisäsisältöä- ja ominaisuuksia ohjelmiston suhteen eikä pelkästään pyri houkuttelemaan käyttäjiä kauppapaikalleen ilmaispelien ja tarjousten avulla.

Tällä hetkellä uusi saavutusjärjestelmä on vielä aivan alkuvaiheissaan, sillä tiedossa ei esimerkiksi ole avautuvatko pelaajille jo pelaamistaan peleistä saadut saavutukset automaattisesti. Epic kuitenkin lupaa jakaa lähitulevaisuudessa lisätietoa saavutuksiin liittyen.

Lähde: VG247

V2.fi | Mikko Seppänen
< Riot Games purki koh... Huhut kertovat uuden... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova