Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 22|10|2022: RazerConin satoa, valkoista Logitechia, Turtle Beach Atom, Bondin kuulokkeet ja muuta

22.10.2022 klo 20.35 | Luettu: 2990 kertaa | Teksti: Manu PärssinenRazerCon 2022 järjestettiin alkuviikosta ja massiivisen striimin voi katsoa yltä (alkupuolella varsinainen uutuuksien esittely). Tapahtumassa nähtiin muun muassa: Razer Edge -Android-5G-pelikonsoli, Razer Enki Pro Automobili Lamborghini Edition -pelituoli, Razer Kraken Kitty -sarjan tuotteita, Razer Blue Screen -tausta striimaajille, Razer Kaira Pro HyperSpeed -, Razer Kaira X - ja Razer Hammerhead HyperSpeed -kuulokkeet, uusia värejä (Quartz, Mercury, White) näppäimistöihin, kuulokkeisiin ja hiiriin, Luminor Quaranta Razer Special Edition -kello sekä Razer Axon Wallpaper -sovellus (Windows).


Logitech julkisti matalaprofiilisen, mekaanisen ja valkoisen Logitech G815 LIGHTSYNC RGB -pelinäppäimistön GL-kytkimillä. GL-kytkimiä, joiden kerrotaan tarjoavan jopa 25% nopeammat painallukset, on saatavilla kolmea eri mallia, joita ovat GL Linear, GL Tactile ja GL Clicky. Suositushinta on 209 euroa.


AGON by AOC esitteli AOC GAMING 25G3ZM/BK:n, 24,5-tuumaisen pelinäytön, jossa on 240 hertsin virkistystaajuus sekä yhden millisekunnin GtG- ja 0,5 millisekunnin MPRT-vasteajat. Näytön VA-paneeli tarjoaa 3000:1 kontrastisuhteen, 8-bittisen värisyvyyden, 16,7 miljoonaa väriä ja sataprosenttisen sRGB-kattavuuden. Näyttöön voi liittää kolme eri kuvalähdettä, sillä siinä on yksi DisplayPort 1.2 ja kaksi HDMI 2.0 -liitäntää. Hintaa on 249 euroa.


Turtle Beach paljasti uusimman mobiilipelejä varten suunnitellun peliohjaimensa, Turtle Beach Atom Controllerin. Ohjain kiinnittyy magneettisesti yhteen mahtuakseen taskuun ja on erotettavissa kahdeksi erilliseksi moduuliksi, kun on aika pelata. Sen luvataan sopivan lähes kaikkiin Android-puhelimiin ja moduulit käyttävät Turtle Beachin omaa 2,4 GHz yhteyttä ja akun kerrotaan kestävän 20 tuntia 2,5 tunnin latauksella. Hintalapussa lukee 105,99 euroa.


Bowers & Wilkins on ilmoittanut ryhtyvänsä James Bond ?elokuvasarjan yhteistyökumppaniksi ja julkaisee sen kunniaksi langattomista Px8-kuulokkeistaan uuden Px8 007 Edition -mallin. Sen väritys ottaa inspiraatiotaan Bondin smokista ensimmäisessä elokuvassa. Lehdistötiedotteen mukaan Bowers & Wilkinsin suhde James Bond -elokuvasarjaan perustuu yrityksen ja Abbey Road Studiosin 40-vuotiseen yhteistyöhön: Bowers & Wilkinsin 800-sarjan lippulaivakaiuttimia on käytetty apuna luotaessa musiikkia mm. elokuviin Skyfall (2012) ja Spectre (2015). Lisäksi Abbey Road Studiosin teknikot käyttivät Bowers & Wilkinsin kaiuttimia hiljattain Bond 25 -albumin nauhoituksissa. Px8 007 Edition maksaa 799 euroa.

Lisäksi Roccat ilmoittaa, että Vulcan II Max -näppäimistö (241,99 eur) on nyt myynnissä Suomessa. Samoin Turtle Beachin tiedottaa, että Suomen kauppoihin on saapunut Recon Cloud -peliohjain Android-laitteille, Xboxeille ja PC:lle (106 euroa).

V2.fi | Manu Pärssinen
< Amiga-pelit saapuvat... Star Wars Eclipse es... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova