Tuorein sisältö

Call of Duty: Warzonen kartta uudistuu uuden kauden myötä - lisäksi luvassa uusi pelitila sekä seuraavan Call of Duty -pelin julkistus

05.08.2020 klo 20.20 | Luettu: 648 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija Activisionin huippusuosittu ilmainen battle roayle -peli Call of Duty: Warzone sai tänään uusimman sisältöpäivityksenä, joka uudistaa pelin karttaa ja tuo siihen myös uuden pelitilan.

Season 5 -nimellä kulkeva päivitys avaa vihdoinkin pelin kartalta löytyvän urheilustadionin pelaajien taistelutantereeksi sekä uudistaa kentältä juna-aseman. Tämän lisäksi kartalle on ilmestynyt myös Apex Legends -tyylisesti siellä liikkuva juna, jonka hallinnasta pelaajat voivat taistella.

Uutena pelitilana Call of Duty: Warzone saa lyhyemmän ja intensiivisemmän Mini roayle -moodin, joka pienentää pelaajamääriä ja nopeuttaa pelin etenemistä sisältämällä vain normaalin battle roayle -pelitilan ensimmäiset ja viimeiset viisi minuuttia. Pelkkää toimintaa kaipaaville uusi pelitila on varmasti omiaan.

Activisionin johtaja Rob Kostich on myös äskettäin antamassaan haastattelussa antanut ymmärtää, että seuraava Call of Duty -peli tullaan julkistamaan todennäköisesti Warzone-pelin sisällä. Syynä tähän on Warzone-pelin saama hurja suosio sekä Activisionin halu integroida jotenkin tuleva Call of Duty: Black Ops Cold War -peli mukaan battle roayle -pelin sisältöön.Kylmän sodan aikaan sijoittuvan seuraavan Call of Duty -pelin kehittäjinä toimivat pelisarjan parissa aiemminkin työskennelleet Treyarch ja Raven Software. Alustavasti pelin kehityksestä piti vastata Raven Software yhdessä pelinkehittäjä Sledgehammerin kanssa mutta Activision ei viime vuoden puolella ilmeisesti ollut tyytyväinen siihen miten peli eteni ja vaihtoi vetovastuussa olleen pelinkehittäjän pelisarjan tuttuun ja turvalliseen luottokehittäjään.

Lisätietoa seuraavasta Call of Duty -pelistä on luvassa heti kun Activision sitä julkistaa mutta ennen sitä voi käydä itse metsästämässä tiedonmurusia Call of Duty: Warzone -pelistä, josta pelaajat ovat jo löytäneet kaikenlaisia viittauksia pelisarjan seuraavaan osaan.Lähteet: Eurogamer [1], Eurogamer [2], Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< Xbox Game Pass saa p... Tältä näyttävät Play... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova