Tuorein sisältö

Microsoft hylkäsi tarjouksen, jonka johdosta Spider-Man päätyi Sonyn laariin ja julkaistiin PlayStation 4:lle

23.05.2022 klo 20.00 | Luettu: 1299 kertaa | Teksti: Miia LyyraVGC:n julkaiseman uutisen mukaan Marvel Gamesin Jay Ong kertoo The Ultimate History of Video Games, Volume 2: Nintendo, Sony, Microsoft, and the Billion-Dollar Battle to Shape Modern Gaming -kirjassa, kuinka yhtiön Spider-Man-sarja päätyi Sonyn kouriin, eikä Microsoftin. Alun perin Ong ei ollut tyytyväinen Activisionin tuottamiin Spider-Man-pelien laatuun ja sopimuskausi lopetettiin aiemmin, kuin oli tarkoitus. Ong oli kertonut Activisionille etsivänsä IP:lle uuden ja paremman kodin, johon Activision oli suhtautunut hyvin skeptisesti.

Marvel Games kuitenkin otti yhteyttä sekä Microsoftiin että Sonyyn esittämällä tarjouksen Spider-Manista. Microsoft kieltäytyi tarjouksesta kertomalla keskittyvänsä omaan IP-projektiinsa. Sony puolestaan innostui ajatuksesta elokuussa 2014 ja antoi pelin Insomniac Gamesin kehitettäväksi. Loppu on historiaa, sillä vuonna 2018 julkaistu Marvel’s Spider-Man menestyi hyvin. Vuonna 2020 julkaistiin Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ja siinä välissä elokuussa 2019 Sony kertoi ostaneensa Insomniac Gamesin. Tällä hetkellä studio kehittelee Marvel's Spider-Man 2 -peliä.


V2.fi | Miia Lyyra
< Sotatilanteesta huol... Hideo Kojima poseera... >

Keskustelut (3 viestiä)

Maksamakkara

23.05.2022 klo 22.12 10 tykkää tästä

Näistä uutisoinneista tietenkin unohtuu pois se tosiasia, että vaikka MS olisikin saanut Spider-Manista yksinoikeuden, niin se olisi luultavasti flopannut. Pelin menestykseen pleikkarilla vaikutti hyvin paljon sekä Sonyn että varsinkin kehittäjän eli Insomniacin panostus ja erinomainen työn laatu.
lainaa
qwertypro

24.05.2022 klo 08.54 3 tykkää tästä

Mitä yllä sanottiin. Tämän tyyppisissä uutissa on tämä outo olettamus että samanlainen menestys olisi tullut toisen porukan käsissä.
lainaa
gnoshw9ifjw

24.05.2022 klo 09.12 1 tykkää tästä

mika microsoftin oma ip projekti. firmoja on ostettu kasakaupalla mut ainoot ulostulot on showelware medium sea of thieves ja grounded kaikki beta tasolla
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova