Tuorein sisältö

Ghost of Tsushima saa syksyllä ilmaisen yhteistyömoninpelin

17.08.2020 klo 22.00 | Luettu: 1695 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Sucker Punch julkisti tänään uuden Ghost of Tsushima: Legends -nimisen yhteistyömoninpelin, joka julkaistaan ilmaisena päivityksenä syksyn aikana kaikille Ghost of Tsushiman omistajille.

Legends tulee olemaan täysin erillinen pelitila Ghost of Tsushiman yksinpelistä ja se on suunniteltu varta vasten co-op-moninpeliä ajatellen. Samalla Legends ammentaa entistä enemmän paikkoja ja vihollisia japanilaisesta kansantarustosta ja mytologiasta, niin että sen pääpaino tulee olemaan enemmän puhtaasti toiminnassa.

Moninpelitila on tarkoitettu 2-4 pelaajalle ja jokainen pelaaja voi valita yhden neljästä hahmoluokasta, joista joilla on omat ominaisuutensa ja kykynsä. Näistä kuullaan tarkemmin myöhemmin mutta hahmoluokat ovat nimeltään Samurai, Hunter, Ronin ja Assassin.

Pelaajamäärästä riippuen Ghost of Tsushima: Legends tarjoaa muutamia erilaisia pelitiloja. Kahdella pelaajalla voi suorittaa tarinallisia yhteistyötehtäväiä, joissa on kasvava vaikeustaso ja jotka peruspeliin verrattuna sisältävät myös maagisia elementtejä.

Neljä pelaajaa taas voivat ottaa osaa Survival-tehtäviin, joissa hahmot taistelevat pelin vaikeimmista vihollisista koostuvia vihollisaaltoja vastaan. Lisäksi neljästä pelaajasta koostuva joukko voi osallistua myös hieman julkaisun jälkeen ilmestyviin Raid-tehtäviin, joissa pelaajat siirtyvät kokonaan uuteen ulottuvuuteen haastamaan erityisen vaikeaa vastustajaa.

Ghost of Tsushima: Legends kuulostaa mielenkiintoiselta uudelta lisäosalta jo kehuttuun PlayStation 4 -peliin (V2.fi:n arviossa 5/5) ja ilmaisuutensa puolesta on varmasti vähintäänkin kokeilemisen arvoinen kavereiden kanssa.



Lähde: PlayStation Blog

V2.fi | Mikko Seppänen
< Nintendo esittelee S... Applen ja Epicin sot... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova