Tuorein sisältö

Spider-Man: Miles Morales heilauttaa itsensä PC-pelaajien iloksi vielä tämän syksyn aikana

23.09.2022 klo 23.00 | Luettu: 1411 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Insomniac Gamesin positiivisen vastaanoton saanut PlayStation 5 -konsolin julkaisupeleihin kuulunut Spider-Man: Miles Morales saapuu vielä tämän syksyn aikana ilahduttamaan myös PC-pelaajia.

Sony julkaisi tänään pelistä ensimmäisen teaser trailerin ja huolimatta siitä, että kyseessä on "vain" sivuosa vuoden 2018 Spider-Man-pelille eikä aivan täysiverinen jatko-osa, niin peli on ehdottomasti tutustumisen arvoinen seittisoturin ystäville ja V2.fi:n arvostelussa Miles Moralesin seikkailut saivatkin täydet viisi tähteä.

Käännöksestä vastaa myös Spider-Man Remastered -pelin PC-version tehnyt ho llantilainen Nixxes Software ja vaikka Sony ei vielä virallisestikaan paljastanut mitä mahdollisia parannuksia tietokoneversio pitääkään sisällään, niin oletettavasti luvassa on ainakin tuki 4K-tarkkuudelle ja säteenseurannalle, jotka toki löytyvät molemmat jo pelin PS5-versiosta mutta tehokkaimmalla mahdollisella raudalla PC-version saa varmasti näyttämään entistäkin paremmalta.

Vaikka Spider-Man: Miles Moralesilla ei ole vielä tarkkaa julkaisupäivää, niin kiinnostuneet voivat jo pistää pelin toivelistalle Steamissä ja Epic Games Storessa.



Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Brittipoliisi pidätt... Epic Games Store ant... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova