Tuorein sisältö

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2:n kehitystiimiä karsitaan - tilalle Assassin's Creed -mies

20.08.2020 klo 14.16 | Luettu: 3144 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Muutama viikko sitten kerroimme, että Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 -pelin julkaisu siirtyy ensi vuoteen. Syyksi ilmoitettiin projektin kunnianhimoisuus ja laatuvaatimukset, mutta ilmeisesti jotain muutakin kitkaa pelin kehittäjän Hardsuit Labsin ja julkaisijan Paradox Interactiven välillä on.

Nyt Eurogamer kertoo, että pelin juonen pääsuunnittelija Brian Mitsoda sekä luova johtaja Ka'ai Cluney on potkaistu studiolta. Mitsuda kertoo päätöksen tulleen shokkina, sillä mitään siitä, etteikö hän olisi viimeisen viiden vuoden aikana tehnyt hyvää työtä, ei ole aiemmin kommunikoitu.

Paradox tiedottaa, että päätös tehtiin yhteistyössä Hardsuitin ja Paradoxin välillä ja studiolla on nyt palkattu luovan johtajan pallia paikkailemaan Alexandre Mandryka, jolla on kokemusta muun muassa Assassin's Creed - ja Far Cry -peleistä.

Mitsuda oli kirjoittaja ja suunnittelija myös ensimmäisessä Bloodlines-pelissä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Uusi Xbox-käyttöliit... Microsoft Flight Sim... >

Keskustelut (5 viestiä)

Herpy

20.08.2020 klo 15.53

On aina kovin harmillista kun alkuperäisiä tekijöitä aletaan potkimaan ulos... toivottavasti eivät nyt kuse tätä.
lainaa
Bub

20.08.2020 klo 16.40

Punaiset liput liehuu. Varsinkin kun paikalle tulee AC/Far Cry tyyppi niin laadusta ei kyllä ole mitään takeita.
lainaa
dzfhzfdh

20.08.2020 klo 19.43

Nosiis mä en oo nähnyt yhtään hyvää vampyyripeliä sitten blade pelisarjan, oli btw ihan jees settiä ja jonnet ei taida ees muistaa mutta jonnet jotka ovat pelanneet saavat pisteet. Myönnettäköön, etten ole pelannut kaikkia tarjolla olevia.

Anyway jos jotain kusevat niin lisäävät peliin jotain turhaa kökköä todennäköisesti mikromaksuina kun on kyse sentään ubista. Uudistaahan EA:kin UFC pelisarjaa lisäämällä ihmissuhteita peliin, cmon :D
Pitää tosin muistaa, että varsinkin jokaisessa ubin pelissä on hohtanut itse pelin tekijöiden ja johtohenkilöiden näkemyserot.

Onhan siinä aina vaara tulla uunista ulos kuraa kun tekijätiimiä vaihtuu olettaen, että peli on ollut hyvä aikaisemmin.
lainaa
pogo

20.08.2020 klo 22.10

Ei Ubisoftilla ole tähän peliin osaa eikä arpaa, muuta kuin ohimennen mainittuna tämän uuden jehun kautta. Joka tuskin tässä vaiheessa alkaa mylläämään kaikkea uusiksi, kunhan on täyttämässä paikkaa. Kyllä Paradox osaa rahastuksen ihan hyvin myös omalla tyylillään.

Aika käsittämätöntä että Mitsoda sai noin vain lähtöpassit, kun on kuitenkin tärkeä osa Bloodlinesin DNA:ta. Toki kaikkea ei tiedetä eikä hän kaikkea ehkä aio kertoa, toivottavasti ei vaan ole samanlaista pommia taustalla kuin Avellonella.

Ehkä kyse on vain aikataulupaineista tai luovista erimielisyyksistä. Mitsoda sanoo toisin mutta viisi vuotta on kuitenkin aika pitkä aika, varsinkin jatko-osalle jonka tuotosta ei ole takuita ja jota varjostaa ekan pelin kokemat kolhut. Fanien palaute ei ole sekään ollut yltiömäisen positiivista tähän asti.
lainaa
Get_woke_go_broke

21.08.2020 klo 13.48

Mitsoda olisi varmaskikin kaivannut trigger warningia. Huehuehue!
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova