Tuorein sisältö

Katso täältä onko luvassa lisää Lepakkomiestä: Batman: Arkham Origins -pelistudio paljastaa seuraavan pelinsä.

22.08.2020 klo 20.15 | Luettu: 2614 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Tänään alkavassa isossa DC-fanitapahtumassa DC Fandomessa nähdään paljon media- ja sarjakuva-aiheista ohjelmaa mutta myös muutama peleihin liittyvä ohjelmanumero on luvassa viikonlopun aikana. Näistä ensimmäinen on Batman: Arkham Origins -pelistä vastuussa olleen WB Games Montréal -pelistudion seuraavan projektin julkistus.

Pelin on jo ennakkoon vahvasti huhuttu perustuvan sarjakuvissa nähtyihin Pöllöjen hovi/Pöllöjen kaupunki (Court of Owls/City of Owls) -tarinoihin, joissa Batman joutuu vastakkain Gothamia vuosisatoja salassa ohjailleen salaseuran kanssa.

Pelistudio on myös vihjaillut tähän suuntaa sosiaalisessa mediassa julkaistuissa viesteissä mutta varmuus tähän saadaan tänään kello 20.25 DC Fandome -tapahtumassa alkavassa Warner Bros. Games Montreal Announcement -ohjelmanumerossa. Ohjelmanumero kuten koko muukin DC Fandome -sisältö on katsottavissa täysin ilmaiseksi DC Fandome -verkkosivuilta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Eurooppalaiset Xbox-... Katso täältä kohta: ... >

Keskustelut (3 viestiä)

Bub

22.08.2020 klo 23.36

Oli kyllä aikamoista kuraa. Traileri näytti mielenkiintoiselta mutta sitten itse pelikuva laski odotukset nollaan.
lainaa
faarao

23.08.2020 klo 09.28 2 tykkää tästä

mahtava juttu kun ei aina ole batmänni aina pääosassa muuutenki on kyllästynyt.hyvä kun tulee vaihtelua peleihin.pakko-ostos.
lainaa
ghxggvnc

23.08.2020 klo 19.49 1 tykkää tästä

Tää vitun veekaks on nii kuraa, paska media.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova