Tuorein sisältö

Tältä näyttävät DC:n seuraavat supersankaripelit - Batmanin apurit seikkailevat omillaan ja Suicide Squad yrittää päihittää pahan Teräsmiehen

23.08.2020 klo 11.00 | Luettu: 1703 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Eilen illalla DC Fandome -tapahtumassa paljastettiin virallisesti kaksi uutta DC:n sarjakuvista ammentavaa supersankaripeliä, jotka olivat Gotham Knights ja Suicide Squad: Kill the Justice League. Peleistä vastaavat kehutun Batman: Arkham -pelisarjan parissa työskennelleet ja sen luoneet pelistudiot eli WB Games Montréal ja Rocksteady.

Nähtyjen trailerien ja haastatteluissa kuullun tiedon perusteella molemmat pelit myös vaikuttaisivat sijoittuvan samaan pelimaailmaan Arkham-pelien kanssa mutta mahdollisesti ajallisesti hieman eri kohtiin. Hieman yllättävästi kummassakaan pelissä ei päästä pelaamaan Batmanilla vaan pääosassa ovat muut DC:n (anti)sankarit.



Ensimmäisenä peleistä nähtiin Gotham Knights, joka tarinallisesti näyttäisi jatkavan Batman: Arkham Knight -pelin jälkeen. Pääosassa pelissä on lepakkoperheen muut jäsenet eli pelattavina hahmoina ovat Robin, Nightwing, Batgirl ja Red Hood.

Peliä voi pelata yksin tai kahden pelaajan yhteistyömoninpelissä. Peli vaikuttaisi ottavan vaikutteita uudemmista Assassin's Creed sekä Destiny-tyyppisistä peleistä, sillä pelaajahahmojen kerätessä kokemusta ja uusia varusteita, niin myös pelin viholliset nousevat tasoiltaan.

Toivotaan kuitenkin, että aivan täysin "pelit palveluna" -kelkkaan Gotham Knights ei hyppää, sillä Arkham-pelisarjan parhaimpia puolia oli sen keskittyminen pelien tarinaan ilman ylimääräistä grindausta tai muuta tarpeetonta toistoa. Pelistä julkaistiin trailerin lisäksi myös hyvin varhaista pelikuvaa sisältävä video, joka muutamia muutoksia lukuun ottamatta muistutti paljon aiempia Arkham-pelejä.

Joka tapauksessa Gotham Knights julkaistaan joskus ensi vuoden puolella ja se saapuu PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X- ja PC-alustoille. Pelin julkistustraileri sekä noin seitsemän minuuttia pelikuvaa sisältävä video löytyvät alta.





DC Fandome -tapahtumassa nähtiin myös varhain lauantain ja sunnuntain välisenä yönä vihdoinkin ensimmäinen katsaus pelinkehittäjä Rocksteadyn tulevasta Suicide Squad: Kill the Justice League -pelistä.

Kyseinen julkistustraileri ei sisältänyt lainkaan pelikuvaa mutta sen perusteella tiedetään jo hieman mitä pelin tarinalta voidaan odottaa. Peli tulee ensinnäkin Gothamin sijaan sijoittumaan Metropolikseen ja pelattavana siinä ovat neljä Suicide Squadin jäsentä Harley Quinn, Captain Boomerang, King Shark ja Deadshot.



Pelissä Teräsmiehen arkkivihollinen Brainiac on hyökännyt viittasankarin kotikaupunkiin ja pelin antisankarit on lähetetty auttamaan puolustamisessa. Ikävä kyllä Suicide Squad saa hieman pomoiltaan hieman haastavamman tehtävän, kun käy ilmi, että Superman sekä muu Justice League on aivopesty pahisten toimesta.

Pelinkehittäjät kertovat, että peli tulee yhdistelemään lähitaistelua sekä räiskintää ja pelaajalla on aina mukanaan kaikki neljä ryhmän jäsentä. Tämän vuoksi peli tuleekin tukemaan myös neljän pelaajan co-op-moninpeliä mutta yksin pelattaessa muut ryhmän jäsenet ovat tietokoneen ohjauksessa, ja pelaaja voi halutessaan lennossa vaihtaa näiden välillä.

Aivan heti peliä ei kannata vielä alkaa odottamaan, sillä Suicide Squad: Kill the Justice League ilmestyy vasta vuonna 2022 ja ennakkoon julkaisualustoiksi on ilmoitettu PC, PlayStation 5 ja Xbox Series X. Pelin julkistustrailerin voi itse katsoa alta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Katso täältä kohta: ... Fortnite-sota jatkuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova