Tuorein sisältö

Suicide Squad -vuoto aiheuttaa huolta, mutta torille voi silti lähteä

23.01.2023 klo 13.21 | Luettu: 1233 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Odotetusta Suicide Squad: Kill the Justice League -pelistä vuodettiin viikonvaihteessa julkisuuteen kuvia, jotka ovat nyt poistuneet internetistä "tekijänoikeuksien haltijan raportin perusteella". Tästä voinee päätellä, että kuvissa oli jotain, mikä halutaan vielä pitää salassa ja Comicbook.comin uutisen perusteella kyseessä oli se, että peli olisikin palveluperusteinen - siis esimerkiksi säännöllisiä kausipasseja ja pelin sisäistä valuuttaa vaativa - loppumaisillaan olevan Marvel's Avengers -pelin tyyliin.

Asiaa ei ole virallisesti kommentoitu, mutta pelin pitäisi saapua toukokuussa, joten eiköhän lähiaikoina kuulla lisää aiheesta. Voi olla toki niinkin, että aikaisessa vaiheessa "games as a service" -vaihtoehtoa harkittiin, mutta lopulliseen peliin sitä ei ole tulossa.

Suicide Squad -peliin liittyen Yle raportoi, että pelin äänitehosteita on työstetty Kokkolassa, juuri Skywalker Soundin työlistoille palkatun Heikki Kossin toimesta.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Grand Theft Auto: Th... HBO-sarja sai The La... >

Keskustelut (1 viestiä)

destev

24.01.2023 klo 15.02

Keskimäärin jokaisen suurehkon tuotannon tekijöissä on vähintään yksi suomalainen, mutta niitä ei ylistetä. Mikä tekee Heikistä niin kuuluisan ja mahtavan että pitää mennä torille?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova