Tuorein sisältö

Kiinnostaako peliaiheinen luettava? Nyt olisi paketteina tarjolla kohtuuhintaan pelisarjiksia ja kirjoja

23.08.2020 klo 18.00 | Luettu: 1719 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenJos luettavasta on puutetta ja peliaiheet kiinnostavat, niin sekä Humble Bundle että StoryBundle -sivustoilla on tarjolla tähän aiheeseen sopivia digitaalisia lukupaketteja kohtuulliseen hintaan.

Humble Bundle myy vielä seuraavan kymmenen päivän ajan Humble Book Bundle: From Assassin's Creed to Wolfenstein -sarjakuvapakettia, joka nimensä mukaisesti pitää parhaimmillaan sisällään yli 38 erilaista peleihin liittyvää sarjakuvaa.

Paketista löytyy useiden Assassin's Creed -sarjakuvien lisäksi myös sarjakuvaa esimerkiksi Mass Effect, Gears of War ja Bloodborne-peleistä. Etenkin Life is Strange -pelin tarinaa jatkava sarjakuva on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

Koko paketin saa itselleen maksamalla 12,79 euroa ja paketin sarjakuvat ovat saatavilla useissa eri tiedostomuodoissa kuten CBZ, PDF ja ePub. Jos siis pelisarjikset kiinnostavat voi paketin napata itselleen Humble Bundlen -sivuilta.Retrommasta ja kirjallisemmasta annista kiinnostuneiden kannattaa taas suunnata katseensa StoryBundle-sivustolle, jossa myynnissä on The Exclusive Retro Game Bundle. Tästä ekirja-paketista löytyy 11 kappaletta pääasiassa retropeleihin- ja pelinkehittäjiin keskittyvää kirjaa.

Paketin kirjatarjonnasta löytyy laajasti laidasta laitaan olevia teoksia, mukana on muun muassa Namcon kolikkopeliklassikkoja käsittelevä HG101 Digest Vol. 6: Namco Arcade Classics ja tietokoneroolipelien historiaan sukeltava Dungeons & Desktops. Pelikehityksestä kiinnostuneille GameDev Stories: Volume 6 - How Games Are Made vaikuttaa oikein mainiolta teokselta, sen koostuessa useita mielenkiintoisista pelintekijöiden haastatteluista.

Koko pelikirjapaketin saa itselleen 15 dollarin hintaan ja sen voi hankkia itselleen StoryBundlen-verkkosivuilta.
Molemmat mainituista peliaiheisista lukupaketeista ovat tietenkin englanniksi, joten jos mainiota suomenkielistä peliaiheista luettavaa kaipaa, niin kannattaa muistaa kotimainen Retro Rewind.

Sen uusin numero onkin sopivasti tulossa pian seuraavan Skrolli-lehden kyljessä. Joten jos tätä Skrolli+Retro Rewind -pakettia ei vielä kotiin tule, niin kannattaa käydä se tilaamassa Skrolli-lehden sivuilta.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Fortnite-sota jatkuu... Tekijät vahvistivat:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova