Tuorein sisältö

Tietovuotojen mukaan Call of Duty: Black Ops Cold War on suora jatko-osan ensimmäiselle Black Ops -pelille

25.08.2020 klo 22.00 | Luettu: 2097 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenActivisionin julkaiseman suositun Call of Duty -sarjan seuraava osa nimeltään Call of Duty: Black Ops Cold War julkistetaan virallisesti huomenna, mutta pelistä on vuotanut julkisuuteen jo nyt useita yksityiskohtia. Datamyyrien ja muiden vuotojen kautta saadun tiedon perusteella pelisarjan seuraava osa tulisi olemaan suora jatko-osan vuonna 2010 julkaistulle ensimmäiselle Call of Duty: Black Ops -pelille.

CoDTracker-sivusto oli saanut käsiinsä pelin kuvauksen, jonka mukaan peli sijoittuu 1980-luvulle keskelle kylmää sotaa. Pelaajan tehtävänä on metsästää mysteeristä Perseus-hahmoa, joka yrittää horjuttaa herkkää vallan tasapainoa, ja tehtävät vievät pelaajat ympäri maailmaan sijaitseviin kohteisiin kuten Itä-Berliiniin, Vietnamiin, Turkkiin ja KGB:n päämajaan. Tieto vaikuttaisi perustuvat mahdollisesti pelikaupoille annettuun tietoon, sillä sivusto osaa myös kertoa mitä sisältöä pelin ennakkotilaajat ja Ultimate Edition -version ostajat saavat.

Moninpelistä yksityiskohtia saatiin taas Call of Duty: Warzone -pelin datamyyrien kautta. Twitter-tili ModernWarzone paljasti saaneensa selville pelin mahdollisen julkaisupäivän, joka olisi 13. päivä marraskuuta mutta tämän lisäksi myös läjän uusia pelitiloja, joihin kuuluisi muun muassa zombie battle roayle.

Activision tai pelinkehittäjä Treyarch ei tietenkään ole vahvistanut mitään mutta vuotaneisiin tietoihin saadaan varmistus huomenna oletettavasti kello 20.30 Suomen aikaa kun Call of Duty: Black Ops Cold War virallisesti paljastetaan.

Pelijulkaisija Activision on tosin ehtinyt jo hieman herättää kyseenalaista huomiota muuttamalla pelin alkuperäistä teaser-traileria maailmanlaajuisesti. Alkuperäinen hieman traileri piti sisällään muutaman ruudun vuoden 1989 Taivaallisen rauhan aukion verilöylystä ja Activision korvasi salaa sen yli minuutin lyhyemmällä versiolla mistä oli poistettu juuri tämä Kiinan hallinnolle epämieluisa kohta.

Uusi traileri on lähes puolet lyhyempi kuin alkuperäinen ja sisältää myös muita muutoksia, joten täysin varmasti ei voi sanoa kyseisen kuvamateriaalin olleen syynä lyhennyksiin. On kuitenkin huomioitava, että kiinalainen pelijätti Tencent omistaa lähes 5 prosenttia Activisionista ja kuuluu täten pelijulkaisijan kuuden suurimman omistajan joukkoon.

Alkuperäinen traileri on kuitenkin yhä katsottavissa esimerkiksi IGN-sivuston YouTube-kanavalta ja Tiananmenin aukiolta oleva kuvamateriaali löytyy siitä kohdasta 1:05. Siinä joukko opiskelijoita seisoo Kiinan armeijan panssarivaunun päällä hakaten sitä kepeillä. Sekä vanha että uusi traileri löytyvät alta, jos niitä haluaa verrata.

Lähteet: Eurogamer, KotakuV2.fi | Mikko Seppänen
< Fortnite-oikeusjutun... Kiinnostaako kultain... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova