Tuorein sisältö

Musiikkipainotteinen Nintendo Direct Mini esitteli kumppaneiden tulevia teoksia

27.08.2020 klo 16.11 | Luettu: 1214 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Nintendo järjesti jälleen uuden Nintendo Direct Mini -lähetyksen ja sen voi katsoa kokonaisuudessaan tämän uutisen lopussa. Pääpaino oli Nintendon yhteistyökumppaneiden peleissä ja aika moni niistä oli musiikkiaiheinen:

KINGDOM HEARTS Melody of Memory julkaistaan tämän vuoden aikana ja Nintendo Switch -versio sisältää uuden pelitilan nimeltään Free-for-all, joka on tarkoitettu jopa kahdeksalle pelaajalle. Musiikkiin ja rytmiin pohjautuvassa pelissä voi myös kokea luvun Kingdom Hearts -pelistä Kairis-hahmon näkökulmasta.

Rock Band -pelin luoneelta Harmonixilta on tulossa FUSER, jossa yhdistetään osia maailman suosituimpien artistien kappaleista ja luodaan miksauksia vaikka yhteistyössä ystävien kanssa. FUSER julkaistaan Nintendo Switchille tänä syksynä.

TAIKO NO TATSUJIN: RHYTHMIC ADVENTURE PACKin myötä kaksi Taiko no Tatsujin -sarjan peliä julkaistaan Nintendo Switchille yhtenä kokoelmana. Mukana on yli 130 kappaletta ja paketti julkaistaan Nintendo Switchille talvella 2020.

Just Dance -sarjan viimeisimmässä osassa (Just Dance 2021) pelaajat voivat tanssia 40 tunnetun kappaleen tahdissa. Mukana on kappaleita suosituilta artisteilta, kuten "Don't Start Now" Dua Lipalta . Just Dance 2021 julkaistaan Nintendo Switchille 12. marraskuuta.

Lisäksi minilähetyksessä nähtiin World of Tanks Blitz, Big Rumble Boxing: Creed Champions, Collection SaGa Final Fantasy Legend, Puyo Puyo Tetris 2, Minecraft Dungeonsin Creeping Winter DLC, Jump Force Deluxe Edition, Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition ja Captain Tsubasa: Rise of the New Champions.


V2.fi | Manu Pärssinen
< The Witcher haastaa ... Esteratailuolennoist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova