Tuorein sisältö

Fortniten uusin päivitys lisäsi peliin Black Panther -patsaan

01.09.2020 klo 22.15 | Luettu: 1585 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenFortniten viimeisimmän kauden Marvel-sankareihin kytkeytyvän Nexus War -tapahtuman uusin kartta päivitys on lisännyt peliin Black Panther -hahmoon kytkeytyvän patsaan nimeltään Panther’s Prowl. Pelinkehittäjä Epicin mukaan päivitys on ollut suunnitteilla pidempään mutta siitä tuli ikävästi ajankohtainen Marvel-elokuvissa Black Panther -hahmoa näytelleen Chadwick Bosemanin menehdyttyä syöpään viime viikonloppuna.

Näyttelijän fanit ovat heti ottaneet patsaan omakseen ja ovat käyttäneet sitä kunnioittaakseen vain 43-vuotiaana menehtyneen Bosemanin muistoa. Patsas löytyy hieman länteen Misty Meadows -alueesta ja sen lähiympäristössä on oma erillinen ambient-ääniraita.

Alustavien huhujen ja tietovuotojen perusteella myös Black Panther -asusteen pitäisi tulla myöhemmin saataville osana uutta kautta mutta pelinkehittäjä Epic ei ole vielä hiiskunut aikataulusta mitään. Fanit ovat sosiaalisessa mediassa myös kuuluttaneet sen perään, että Epic antaisi kaikki mahdollisen skinin myynnistä saavat tuottonsa hyväntekeväisyyteen.

Black Panther -patsas tuskin tulee olemaan pysyvä lisä Fortniten karttaan, joten jos ikoniselle supersankarille tai Chadwick Bosemanille haluaa käydä tekemässä pelissä kunniaa, niin se kannattaa tehdä ennen nykyisen Nexus War -tapahtuman päätöstä.

Lähteet: Kotaku, Eurogamer
Kuva: Reddit

V2.fi | Mikko Seppänen
< CS:GO-huippujoukkuee... Nvidia julkisti uude... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova