Tuorein sisältö

No Man's Skyn tekijät työstävät uutta valtavaa ja kunnianhimoista peliä

04.09.2020 klo 20.00 | Luettu: 2042 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Hello Games -pelistudion toinen perustaja ja No Man's Sky -pelin ohjaajana toiminut Sean Murray on Polygon-sivustolle antamassaan haastattelussa vahvistanut pelinkehittäjän työstävän uutta julkistamatonta peliä, joka koko luokaltaan ja kunnianhimoltaan on No Man's Skyn luokkaa.

Haastattelussa Murray kuitenkin kertoo, että peli ei tule olemaan jatko-osa No Man's Skylle sillä aiemmin EA:lle työskennellessään pelinkehittäjä oli turhautunut pelkkien jatko-osien työstämiseen. Tarkempia yksityiskohtia siitä, millainen uusi peli on Murray vielä suostunut kertomaan.

Pelistudio on juuri julkaissut elokuun loppupuolella pienimuotoisemman The Last Campfire -seikkailupelin mutta sen parissa työskenteli vain kolme työntekijää, loput pelistudion 26. pelinkehittäjästä olivat jo seuraavan projektin parissa tai tukivat yhä No Man's Skyta.

No Man's Sky sai ristiriitaisen vastaanoton sekä kuluttajilta, että kriitikoilta (V2.fi 3/5) mutta julkaisun jälkeen Hello Games on tasaisesti päivittänyt ja lisännyt peliin julkaisussa siitä puuttunutta sisältöä. No Man's Sky onkin päivitysten myötä onnistunut kasvattamaan itselleen varsin laajan fanikunnan ja on ilmeisesti nykyään varsin mainio peli kaiken kaikkiaan.

Toivottavasti pelistudion seuraava projekti ei kuitenkaan joudu samanlaisen ylihypetyksen kohteeksi kuin No Man's Sky ja onnistuu heti julkaisussa sisältämään kaikki siihen luvatut ominaisuudet.

Lähde: Videogameschronicle

V2.fi | Mikko Seppänen
< Seuraavan sukupolven... Viimeisimpien Ninten... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova