Tuorein sisältö

Viimeisimpien Nintendo-tietovuotojen mukaan pelifirma harkitsi aikonaan kannettavan Gamecuben tekemistä

04.09.2020 klo 22.00 | Luettu: 898 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNintendo-tietovuodot ovat kevään ja kesän aikana tarjonneen mielenkiintoisen kurkistuksen japanilaisen pelifirman historiaan ja toteutuneisiin sekä toteutumattomiin projekteihin.

Nyt uusimmassa erässä Nintendo-dokumentteja on löytynyt tietoja alustavista suunnitelmista Gamecube-konsolin kannettavasta versiosta, joka telakointiasemineen tuo vahvasti mieleen Nintendo Switchin. Telakointiasemasta olisi löytynyt Gamecube-ohjainliittimet sekä paikat Gamecuben-muistikorteille ja SD-korteille.Reddit-sivustolla julkaistuissa dokumenteissa on myös ehdotus Gamecuben seuraajasta, joka Nintendo Wiin sijaan olisi ollut perinteisempi noin Xbox 360 -tehoinen konsoli.

Ehdotelma oli vasta hyvin alustava sisäiseksi tarkoitettu Powerpoint-esitys, jonka valmistelussa oli mukana Gamecubenkin parissa työskennellyt teknologiafirma ATI. Julkaisuaikataulu konsolille olisi ollut vuonna 2005 eli vuotta aiemmin kuin Nintendo Wii lopulta julkaistiin. Tunnetusti Nintendo ei kuitenkaan päätynyt seuraamaan tätä ehdotelmaa vaan teki huippusuosion saaneen liikeohjaimella varustetun Wii-konsolin.

Kuva: Keith Apicary - Classic Gaming Wiz
Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< No Man's Skyn tekijä... 1980-luku vaihtoehto... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova