Tuorein sisältö

Marvel's The Avengers tarjoilee ensimmäisenä ilmaisena lisäsisältönä tupla-annoksen Haukansilmää

05.09.2020 klo 14.00 | Luettu: 984 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija Square Enix ja pelinkehittäjä Crystal Dynamics paljastivat aiemmin tällä viikolla ensimmäinen lisähahmon äskettäin julkaistuun Marvel's The Avengers -peliin. Lokakuussa pelaajat pääsevät ilmaiseksi pelaamaan Kate Bishopilla, joka sarjakuvissa on käyttänyt myös Haukansilmä (Hawkeye)-nimeä. Kuukautta myöhemmin pelaajat pääsevät myös ohjastamaan alkuperäistä Hawneyeta eli Clint Bartonia.

Molempien hahmojen myötä myös pelin tarina tulee liikkumaan eteenpäin Katen alkaessa selvittämään kadonneen Nick Furyn mysteeriä ja sitä miten paha AIM-järjestö kytkeytyy siihen. Marvel-sarjisfaneille Kate Bishop on varmasti tuttu vuoden 2012 kehutusta Matt Fractionin ja David Ajan Hawkeye-sarjakuvasta mutta ensiesiintymisensä hahmo teki jo vuonna 2005 Young Avengers -lehden sivuilla.

Toivottavasti sama lupaava tahti jatkuu pelin lisäsisällön suhteen, sillä erityisen positiivista ennakkopöhinää peli ei ole onnistunut luomaan ympärille. Julkaisijan ratkaisu rajata suosituimpiin supersankareihin kuuluva Spider-man PlayStation-pelaajien yksinoikeudeksi ja suunnitelmat myydä jokaiselle pelin hahmolle oma noin 10 euroa maksava battle pass eivät ole saaneet juurikaan positiivista vastaanottoa pelaajilta.

Yleisesti pelin mainostuksessa esiintynyt painotus sen Destiny-tyyppistä "pelit palveluna" -moninpeliä kohtaan ei ole välttämättä tehnyt täysin oikeutta pelille, sillä alustavien arvioiden mukaan pelissä olisi kuitenkin mukana ihan kelvolliselta vaikuttava oikea yksinpelikampanjakin.

Marvel's The Avengers on saatavilla Xbox One-, PlayStation 4-, Stadia- ja PC-alustoille. Peli julkaistaan myöhemmin tuleville Xbox Series X- sekä PlayStation 5 -konsoleille ja sen aiemmalla konsoleille hankkineet saavat ilmaiset päivitykset näihin versioihin.V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic Games Store jak... Retropelit - Amiga-a... >

Keskustelut (1 viestiä)

Bub

05.09.2020 klo 15.19 6 tykkää tästä

No ei se yksinpeli kyllä kummoinen ollut. Pääpaino Kamalassa ja muut hahmot lähinnä sivuosissa joilla pelataan vain kenttä tai pari. Itse ainakin jos ostan Avengers pelin haluan pelata niillä enkä jollain feministien iloksi luodulla vähemmistö hahmolla.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova