Tuorein sisältö

Pikseleitä ja verta riitti kun Realms Deep -tapahtuma esitteli retroräiskintöjä ensimmäisenä päivänä

06.09.2020 klo 14.00 | Luettu: 1084 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija 3D Realms muistetaan etenkin sen kehittämistä legendaarisista räiskinnöistä kuten Duke Nukem 3D ja Shadow Warrior mutta pelifirman toiminta hyytyi lähes kokonaan ikuisuusprojekteiksi venähtäneiden Prey ja Duke Nukem Forever -pelien myötä.

Nykyään tanskalaisomistuksessa oleva julkaisija on kuitenkin viime vuosina tehnyt hiljalleen paluuta ja onkin julkaissut esimerkiksi kehuja keränneen retrohenkisen räiskinnän Ion Fury (V2.fi:n arviossa 4,5/5).

Retrohenkisyys ja hektinen toiminta olivat myös keskiössä 3D Realmsin tänä viikonloppuna järjestämän digitaalisen Realms Deep -tapahtuman ensimmäisenä päivänä, jolloin tapahtumassa esiteltiin lähes 2,5 tunnin ajan 3D Realmsin ja muiden pienempien pelijulkaisijoiden tulevaa pelitarjontaa.

Tapahtuman isoin ja mielenkiintoisen julkistus oli varmaankin Graven, joka on synkkä fantasia-aiheinen ensimmäisen persoonan räiskintä. Peliä kuvailtiin Heretic/Hexen-pelisarjan henkiseksi jatko-osaksi, joka varmastikin herättää jokaisen vähän vanhemman räiskintöjen ystävän mielenkiinnon.

Peli tulee tukemaan jopa neljän pelaajan yhteistyömoninpeliä netin välityksellä tai kahta pelaajaa jaetulla ruudulla. Graven julkaistaan vuoden 2021 aikana.Muita tapahtumassa nähtyjä pelejä olivat esimerkiksi Effigy, Gloomwood, Core Decay, Hellscreen ja Brutal Fate.

Jos siis räiskintäpelit olivat mielestäsi parhaimmillaan 90-luvulla, niin kannattaa ehdottomasti katsastaa Realms Deep -tapahtuman ensimmäisen päivän koko kirjo vaikkapa alapuolelta löytyvältä Youtube-videolta.V2.fi | Mikko Seppänen
< Vuosiko Xbox Series ... Näillä perusteilla E... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova