Tuorein sisältö

PlayStation 5 vaihtaa X- ja O-nappien toiminnan Japanissa ja paikalliset pelaajat eivät ole muutoksesta innoissaan

06.10.2020 klo 20.00 | Luettu: 1656 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKaikki japanilaisia import-pelejä Sonyn konsoleilla pelanneet ovat varmasti huomanneet kuinka paikallisissa peleissä länsimaista poiketen O-nappia on käytetty valintojen hyväksymiseen, ja X-nappi taas on toiminut peruutuksena. Famitsu-lehden mukaan jatkossa kuitenkin myös Japanissa siirrytään käyttämään PlayStation 5 -konsolilla peleissä ja laitteen käyttöliittymässä länsimaista nappikonfiguraatiota eli japanilaiset käyttäjät joutuvat tottumaan nappien käännettyyn toimintaan.

Kotaku-sivusto on kääntänyt japanilaisten pelaajien ensireaktioita suosituilta sivustoilta kuten 2ch ja My Game News Flash eikä uutisen vastaanotto ole ollut erityisen hyvä. Valtaosa kommenteista on odotetusti ollut negatiivisia mukaan lukien ilmoituksia jättää ostamatta koko konsoli mutta muutamat ovat olleet ymmärtäväisempiä muutoksen suhteen tai ovat ilmoittaneet tottuneensa jo käänteisesti toimiviin nappeihin tietokoneilla pelatessaan.

Sonyn mukaan muutoksen taustalla on halu helpottaa pelinkehittäjien taakkaa sekä vähentää hämmennystä eri maa-alueiden versioiden välillä. Kuitenkin esimerkiksi japanilainen pelinkehittäjä Kenji Iguchi kertoo Twitterissä uskovansa muutoksen itseasiassa lisäävän työtä etenkin japanilaisille pelinkehittäjille.Lähteet: Eurogamer, Kotaku


V2.fi | Mikko Seppänen
< NBA 2K21 -traileri e... Wolfenstein, Dishono... >

Keskustelut (1 viestiä)

adsfdsfag

06.10.2020 klo 20.22 4 tykkää tästä

Hähää, tämä on maukas kosto kaikista niistä sekoiluista japanilaispelien valikoissa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova