Tuorein sisältö

Wolfenstein, Dishonored ja Prey näyttäisivät saapuvan myös Xbox Series X- ja S-konsoleille

06.10.2020 klo 22.00 | Luettu: 1373 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenVaikuttaisi siltä, että Bethesdan julkaisemat Wolfenstein-, Dishonored- ja Prey-pelit ovat saamassa Xbox Series X|S -julkaisut. Tämän puolesta puhuvat Yhdysvaltojen pelien ikärajoista vastaavan Entertainment Software Ratings Board -lautakunnan julkaisemat uudet ikärajat Wolfenstein: Alt History Collection ja Arkane Anniversary Collection -kokoelmille kyseisille alustoille.

Xbox One- ja PlayStation 4 -konsoleillakin julkaistut kokoelmista Alt History Collection pitää sisällään kaikki ruotsalaisen MachineGamesin kehittävät uudet mainiot Wolfenstein-pelit ja Arkane Anniversary Collection taas nimensä mukaisesti sisältää ranskalaisen Arkane Studiosin kehittämät Dishonored-pelit sekä vuonna 2017 ilmestyneen uuden Prey-pelin.

Hintaa kokoelmilla on nykysukupolven konsoleilla digitaalisessa muodossa 89,99 euroa ja 99,99 euroa, joten nähtäväksi jää mihin hintaan Xbox Series X|S -versiot myydään ja etenkin se, että saapuvatko pelit äskettäin tapahtuneen Microsoftin Bethesda hankinnan myötä myös osaksi Xbox Game Pass -palvelua kuten Doom Eternal teki tämän kuun alussa.

Lähteet: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< PlayStation 5 vaihta... Watch Dogs: Legionin... >

Keskustelut (2 viestiä)

ari

07.10.2020 klo 08.41

Pakko tullamyös ps5 omistajillw koska noi on myös ilmestynyt niille
lainaa
Kuraattori

07.10.2020 klo 14.20 3 tykkää tästä

Pyörryn jos tulee game passiin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova