Tuorein sisältö

V2.fi viikon laiteuutiset (42-20)

17.10.2020 klo 20.00 | Luettu: 1403 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


HMD Global (eli Nokian matkapuhelimet), kertoo, että kaikki markkinoilla olevat Android 10 -yhteensopivat puhelimet voi nyt päivittään Android 10:een ja Android 11 on tulossa Nokia-puhelimiin kaikissa hintaluokissa. Yllä olevasta kuvasta näkyy 11:stä saapuminen eri puhelinmalleihin.


Viime viikolla Razerin järjestämä RazerCon (jonka voi katsoa täältä) tarjoili monenmoista julkistusta, tässä niitä lyhyesti:

Razer Iskur -pelituoli - lisätietoa
Razer Tomahawk -PC-kotelo - lisätietoa
Razer Blade Stealth 13 -kannettava - lisätietoa
Razer Seiren Mini -mikrofoni - lisätietoa
Razer Kraken BT Kitty Edition -kuulokkeet - lisätietoa
Razer Chroma RGB tukee nyt 50 yhteistyönkumppanin laitteita (yli 500 laitetta) sekä yli 150 peliä.


Trust lanseerasi kolme uutta tuotesarjaa näppäimistöjä ja hiiriä, joita suunnataan erityisesti etätyöntekijöille. Primo-sarjan laitteet ovat molempikätisiä ja roiskeenkestäviä, Ody-sarjan laitteet ovat hiljaisia ja langattomia sekä Ozaa-sarjan laitteet erityisen ergonomisia. Hinnat ovat 15-50 eur.


OnePlus on julkaissut 8T-lippulaivamallin, jossa on 120 hertsin AMOLED-näyttö sekä Warp Charge 65 -pikalataus (65W). Puhelimessa on 4500 mAh:n akku, jonka kahta osaa voi ladata samanaikaisesti ja se latautuu täyteen 39 minuutissa. 8T:stä löytyy myös SnapDragon 865 5G, WiFi 6, 48 MP pääkamera sekä 123 aseen ultralaajakulmakamera. Hintaa on tallennus- ja muistimäärästä riippuen 599 tai 699 eur.


Blue Microphones julkisti alkuviikosta Yeti X World of Warcraft Edition -mikrofonin, siitä löytyy V2.fi:n unboxing sekä testailu täältä.


SteelSeries julkisti sarjan Cyberpunk 2077 -teemaisia koristeita ja hiirimattoja. Uuden ulkomuodon saavat Arctis Pro -kuulokkeiden vaihdettavat kuppikuoret sekä QcK Large -hiirimatot. Tuotteita on saatavana rajoitettu määrä. Lisäksi Lauren Astal -, Brock Hofer - ja Dune Haggar -nimiset taiteilijat ovat tehneet omantyyliset versionsa.


Honor tuo markkinoille uuden älykellomallin nimeltä Honor Watch ES. Kellossa on 1,64 tuuman AMOLED-näyttö, 12 treeniohjelmaa ja se painaa vain 21 grammaa (paksuus 10,7 mm). Kellolle luvataan viikon käyttöaika 30 minuutin pikalatauksella. Sen hinta on 99 euroa.


Logitech julkisti Bluetooth-yhteydellä toimivat Logitech Z407 -pöytäkaiuttimet, joita kaiuttimia voidaan käyttää myös suoraan tietokoneelta usb-liitännän tai 3,5 millimetrin stereoliitännän kautta. Kaiuttimet tulevat myyntiin lokakuun lopulla 99 euron suositushintaan.

V2.fi | Manu Pärssinen
< The Dark Pictures: L... Pahimmat ennustukset... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova