Tuorein sisältö

The Dark Pictures: Little Hope -kauhupelin uusi traileri lupaa pelottavia tunnelmia ja uusia tapoja pelata

17.10.2020 klo 17.30 | Luettu: 1293 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Brittiläisen Supermassive Games -pelinkehittäjän kauhuantologian toinen osa The Dark Pictures: Little Hope on saanut uuden trailerin, joka esittelee pian julkaistavan pelin pelottavia tunnelmia sekä erilaisia moninpelivaihtoehtoja.

Pelin tarina seuraa ryhmää opiskelijoita, jotka jäävät jumiin mysteerisen sumun saartamina Little Hope nimiseen aavekaupunkiin. Pelisarjan edellisen osan Man of Medanin (V2.fi:n arviossa 4,5/5) tapaan pelaaja voi valinnoillaan vaikuttaa siihen mihin suuntaan pelin tarina etenee ja mitä pelin päähenkilöille tapahtuu.

Trailerin perusteella peli tarjoaa myös vaihtoehtoisia tapoja kokea peli kavereiden kanssa. Aiemman tiedon mukaan pelistä voi myös nauttia yhdessä kaverin kanssa kahden pelaajan Shared Story -yhteistyötilassa tai jopa viiden muun pelaajan kanssa Movie Night -pelitilassa. Mielenkiintoisesti uudessa trailerissa myös nähdään, että jossain pelitiloissa pelaajat voivat kokea pelistä myös vaihtoehtoisia versioita yhdessä pelatessa.

The Dark Pictures: Little Hope julkaistaan Xbox One-, PlayStation 4- ja PC-alustoille sopivasti Halloweenin aikaan eli lokakuun 30. päivä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Kolme LucasArts-klas... V2.fi viikon laiteuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova