Tuorein sisältö

PlayStation 5:n julkaisupeli viivästyy helmikuuhun ja muuttuu samalla ilmaiseksi PS Plus -peliksi

27.10.2020 klo 21.00 | Luettu: 2423 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony on ilmoittanut siirtävänsä PlayStation 5 -konsolin julkaisupeliksi alun perin ilmoitetun Destruction Allstars -autotaistelupelin julkaisun ensi vuoden helmikuulle ja viivästyksen myötä peli myös muuttuu samalla ilmaiseksi osana PlayStation Plus -tilausta.

Asiasta kertovassa blogipostauksessa Sony ei varsinaisesti avaa viivästyksen takana olevia syitä mutta yksi mahdollinen syy voi olla hitiksi osoittautuneen Fall Guys -pelin kartoittama tie, jossa puhtaasti moninpeliin keskittynyt peli muodostui suosituksi etenkin ilmaisen PS Plus -jakelun avulla. Destruction Allstars -pelillä olisi voinut olla vaikeuksia kerätä tarpeeksi pelaajia 79,99 euroa maksavana julkaisupelinä mutta nyt kaksi kuukautta ilmaiseksi saatavilla olevana PS Plus -pelinä pelaajamäärän takaaminen on huomattavasti helpompaa.

Pelin jo ennakkotilaamaan ehtineiden pitäisi Sonyn mukaan saada rahansa takaisin ja ensi viikolla Sony on luvannut julkaista lisää yksityiskohtia tulevasta pelistä sekä uuden trailerin.
Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Cyberpunk 2077 myöhä... PlayStation 5:n ensi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova