Tuorein sisältö

Nyt uskaltaa uimaan - Horizon Forbidden West sai uuden saavutettavuuspäivityksen, joka sisältää helpotuksia muun muassa meripelosta kärsiville

19.04.2023 klo 22.00 | Luettu: 912 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKehuttu Horizon Forbidden West sai tänään odotetun Burning Shores -laajennuksen ja laajennuksen yhteydessä myös peruspeli päivittyi uusilla saavuttavuusominaisuuksilla, joiden joukossa on muun muassa helpotuksia talassofobiasta kärsiville pelaajille.

Jatkossa peli yrittää helpottaa voimakkaasta ja jatkuvasta meren pelosta kärsiviä pelaajia paremmalla näkyvyydellä sekä loputtomalla hapella. Tämän lisäksi uuden päivityksen myötä peli saa lisää vaihtoehtoja pelin käyttöliittymän suurentamiseen uusien isompien kuvakkeiden ja uusien tekstityskokojen myötä.

Kaikista päivityksen tuomista saavutettavuuspäivityksistä voi lukea pelin Reddit-foorumeilla julkaistusta UKK-viestistä.

Horizon Forbidden West: Burning Shores -lisäosa on nyt saatavilla V2.fi:n arviossa täydet 5 tähteä saaneen post-apokalyptisen toimintaseikkailun PlayStation 5 -versioon. Sonyn ja pelinkehittäjä Guerrilla Gamesin aiempien tietojen perusteella lisäosaa ei tulla näkemään lainkaan pelin edellisen sukupolven versiolla.Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Bowser vapautuu vank... Atari jatkaa hankint... >

Keskustelut (1 viestiä)

disorder

20.04.2023 klo 06.55

Pidän uudesta päivityksestä tällä kertaa, pelissä on enemmän vaihtoehtoja laajentaa pelin käyttöliittymää uusilla suuremmilla kuvakkeilla ja uusilla tekstityskooilla.
Muokannut: Mikko 20.04.2023 klo 07.05 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova