Tuorein sisältö

Ubisoft listasi mitkä sen PS4-peleistä eivät tule toimimaan PlayStation 5:llä

30.10.2020 klo 23.00 | Luettu: 5509 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenUbisoft julkaisi tänään lisätietoa miten cross-play-tuki ja pelien jatkaminen eri alustojen välillä tulee toimimaan sen uudessa Ubisoft Connect -palvelussa. Samalla pelijätti kuitenkin kertoi myös lisätietoa sen nykysukupolven konsoleilla julkaistujen pelien taaksepäin yhteensopivuudesta pian julkaistavilla Xbox Series X|S- ja PlayStation 5 -konsoleilla.

Xbox-omistajille luvassa oli hyviä uutisia sillä Ubisoft lupaa kaikkien Xbox One -pelien toimivan myös uudella Microsoftin konsolilla mutta ikävä kyllä Sonyn konsolilla asia ei ole aivan yhtä hyvällä mallilla. Ubisoft listasi useamman PlayStation 4 -pelin, jotka eivät julkaisijan mukaan tule toimimaan PS5:llä.

Pelit ovat:
Assassin’s Creed Syndicate
Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack
Assassin’s Creed Chronicles India
Assassin’s Creed Chronicles China
Assassin’s Creed Chronicles Russia
Risk
Star Trek Bridge Crew
Werewolves Within
Space Junkies


Lista ei ole kovin suuri ja sen merkittävimmät edustajat ovat varmaankin Assassin’s Creed Syndicate ja Star Trek Bridge Crew. Mielenkiintoisesti peleistä kolme (ST: Bridge Crew, Werewolves Within ja Space Junkies) ovat PlayStation VR -pelejä huolimatta siitä, että Sony on ilmoittanut itse PSVR-laitteen toimivan PlayStation 5:llä ja julkaisi jopa ohjeet kamera-adapterin hankkimiseen.

Nähtäväksi jääkin onko kyseessä vain Ubisoftin VR-pelit vai tuleeko useampi muukin PSVR-peli törmäämään taaksepäin yhteensopivuus ongelmiin PlayStation 5:n kanssa.

V2.fi | Mikko Seppänen
< CD Projekt Red -pomo... Spider-Man: Miles Mo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova