Tuorein sisältö

Ensi viikolla vietetään taas peliviikkoa - nyt jo kymmenettä kertaa!

05.11.2020 klo 15.00 | Luettu: 1084 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Kansallisesta Pelipäivästä Peliviikoksi laajentunut teemaviikko on nostanut pelaamiseen liittyviä teemoja julkiseen keskusteluun jo kymmenen vuoden ajan - ja ensi viikolla mennään taas! Peliviikolla 9.-15.11.2020 järjestetään lukuisia tapahtumia eri puolilla Suomea ja verkossa, joissa pelataan lautapelejä, roolipelejä, pakohuonepelejä ja digitaalisia pelejä, sekä tutustutaan pelikulttuuriin verkkoluentojen ja työpajojen muodossa.

Tapahtumia ovat järjestämässä Pelikasvattajien verkoston ammattilaiset kirjastoista, nuorisotoimista, kouluista ja oppilaitoksista, järjestöistä, yrityksistä ja muista pelikasvatusta edistävistä organisaatioista.

"Pandemia-aikana on ollut erityisen innostavaa nähdä kuinka monipuolista peleihin liittyvää ohjelmaa paikalliset tapahtumajärjestäjät ovat keksineet. He ovat perustaneet Discord-palvelimia, miettineet pelillisiä somekilpailuja ja opetelleet tekemään verkkolähetyksiä tarjotakseen meille valoa ja iloa vuoden pimeimpänä aikana", kertoo Peliviikon koordinaattori Tommi Tossavainen Kansallisesta audiovisuaalisesta instituutista.

Lähes kaikki Peliviikon tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Oman alueen paikalliset tapahtumat löytyvät Peliviikon tapahtumakartalta, mutta myös verkossa tapahtuu.V2.fi | Manu Pärssinen
< Dragon Quest XI Defi... Control keräsi lisää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova