Tuorein sisältö

EA:n toimitusjohtaja lupaa, että uusi Battlefield saapuu kauppoihin ajoissa eli ensi vuoden loppupuolella

06.11.2020 klo 22.00 | Luettu: 1362 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilsonia haastateltiin Seeking Alpha -sivustolle julkaistuun Earnings Summary -keskusteluun, jossa aiheena oli EA:n nykyinen ja tuleva tilanne. Haastattelun loppupuolella keskustelu ajautui tulevaan Battlefieldiin, jonka on ennakkoon kerrottu saapuvan vuoden 2021 aikana.

Keskusteluun osallistuneen Alex Giaimon (Jefferies) esittämässä kysymyksessä pureudutaan koronapandemian aiheuttamiin viivästyksiin peliteollisuudessa. Giaimo kysyikin, onko olemassa riski, ettei Battlefield saapuisi marketteihin ajoissa.

Andrew Wilson kuitenkin toteaa, että yhtiön kehittäjiä tuetaan kaikin voimin pelien kehittämisessä. Lisäksi hän selventää, että esimerkiksi Apex Legendsin kehitys ja jalostus on onnistunut hyvin. Battlefieldin kohdalla tilanne on myös hyvä, sillä Wilson kertoo, että tällä hetkellä testaukset ovat parhaillaan käynnissä. Seuraavaksi vuorossa ovat testit, joissa on tarkoituksena saada palautetta yhteisöltä. Wilson myös kertoo, että pelin tekijöille on annettu vuosi ylimääräistä kehitysaikaa. Lopuksi toimitusjohtaja toteaa, että yhtiö on hyvin muuntautumiskykyinen ja aiemmat onnistumiset näyttävät, että he pystyvät tuottamaan pätevää materiaalia myös haastavina aikoina.

Haastattelun alkupuolella Andrew kertoo, että uusi Battlefield saapuu vuoden 2021 loppupuolella (holiday 2021).

Kokonaisuudessaan keskustelun voit lukea Seeking Alpha -sivustolta (sivut 12-13). Seeking Alpha -sivustolla käsitellään mm. sijoittamista ja osakkeita koskevaa strategiaa, jossa julkaistaan runsaasti asiantuntijoiden tekemiä analyysejä.

Lähde: MP1ST
V2.fi | Miia Lyyra
< Kerbal Space Program... Sony vahvistaa - Pla... >

Keskustelut (3 viestiä)

jördis

07.11.2020 klo 10.55 4 tykkää tästä

kyllä tulee näitä sotapelejä aivan liikaa ja uudistukset on viellä pienemmät kuin esim.ea urheilupeleissä yleensä.ainut jännitys on tulee siinä missä soditaan.soditaanko 2 maailmansodassa vai vietnamin sodassa taikka sitten scigi avaruus-sodassa.pelifirmat tietää että sotapelit uppoaa pelaajiiin niin ei tarvi tehdä hirveitä uudistuksia niin pelit myy älyttömän paljon.
lainaa
Bäffä

07.11.2020 klo 13.45 1 tykkää tästä

Hölmöjä lupauksia, etenkin CEO-tasolta. Pelin kannattaisi olla ennemmin valmis kuin nopeasti tarjolla.
lainaa
Herpy

07.11.2020 klo 18.09

Bf1942 remastered, kiitos.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova