Tuorein sisältö

Apex Legendsin kehittäjille satoi runsaasti negatiivista palautetta uudesta Battle Passista - eteneminen on hitaampaa kuin aiemmin

07.11.2020 klo 14.00 | Luettu: 1644 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Apex Legendsin uusin kausi starttasi 5. marraskuuta. Kaikki muutokset eivät kuitenkaan ole miellyttäneet pelaajia, sillä kausittain vaihtuva Battle Pass koki suuria muutoksia. Useat pelaajat ovat antaneet palautetta, että passin tasojen suorittaminen vie enemmän aikaa kuin aiemmin.

Kehittäjät ovat kommentoineet asiaa muun muassa Reddit-palvelun keskustelussa, jossa Respawn Entertainmentin Ryan Rigney kommentoi uutta battle passia. Eräässä vastauksessa Rigney kertoo, että yhtiö rehellisesti mokasi asian kanssa. Samalla hän kommentoi, että asia oli tajuttu kauden alkamisen jälkeen myös yhtiön kokouksessa. Siellä game director Chad oli ihmetellyt, miksi eteneminen on niin hidasta.

Respawn Entertainment kertoi myös tekevänsä muutoksia. Jatkossa yhtä tähteä kohden tarvitaan enää 5000 XP-pistettä, kun aiemmin vaatimuksena oli 10 000 XP:tä. Twiitissä kerrotaan, että jatkossa pelaajien eteneminen on entistä sujuvampaa. Keskusteluja selatessa käy ilmi, että pelaajat eivät ole vieläkään tyytyväisiä muutokseen, sillä laskelmien mukaan uusimman battle passin suorittaminen vaatii silti enemmän pelaamista kuin aiemmat taistelupassit.

Toukokuussa 2019 alkanut Season 2 koki aikoinaan muutoksia toiseen suuntaan, sillä tuolloin kehittäjät puolestaan helpottivat battle passin tasojen suorittamista.

V2.fi:n toimitus kävi tutustumassa ennakkoon Season 7 -kauden sisältöön. Lue tunnelmat täältä.

[UPDATE: NOV 5th] Battle Pass Feedback Thread from r/apexlegends





Lähde: PC Gamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Sony vahvistaa - Pla... Codemasters vahvista... >

Keskustelut (1 viestiä)

negange

07.11.2020 klo 16.51 1 tykkää tästä

nyky pelajille pitää saada nyt,heti ja viellä mahdollisemman pian muuten alkaa itku.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova