Tuorein sisältö

Taas huristellaan hyväntekeväisyyden nimissä aavikon läpi maailman tylsimmän pelin parissa

14.11.2020 klo 11.00 | Luettu: 2015 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenJo 14. kerran järjestettävä Desert Bus for Hope -pelimaratoni on jälleen käynnissä ja kerää yhä rahaa hyväntekeväisyydelle pelaamalla maailman tylsimmäksi peliksi kutsuttua Desert Bus -peliä, jossa tarkoituksena on huristella reaaliajassa 45 mailin tuntinopeudella Arizonasta Nevadaan kahdeksan tuntia kestävä automatka.

Pisimpään internetissä jatkuneeksi hyväntekeväisyysmaratoniksi itseään kutsuva Desert Bus for Hope on vuosiensa aikana onnistunut keräämään jo yli 6,1 miljoonaa dollaria pelaamalla päiväkausia tätä tylsyyssimulaattoria. Tälläkin hetkellä peliaikaa on mittarissa takana 15 tuntia ja peliä pelataan sen kauemmin mitä enemmän rahaa saadaan kasaan.

Vuosi vuodelta maratonin keräämä summa on kasvanut ja pelkästään viime vuonna se keräsi lopulta yli 865 000 dollaria Child's Play -järjestölle. Koska maraton voi hyvinkin kestää jälleen päiväkausia ja sitä on jo järjestetty vuosien ajan, niin pelkästään pelaamista ei ole luvassa vaan ohjelmassa on kaikenlaista arvonnoista erilaisiin hyväntekeväisyyshuutokauppoihin.

Aavikkomatkalle muiden seuraan voi liittyä seuraamalla lähetystä alta tai suoraan Twitchissä.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Nappaa itsellesi sun... PlayStation 5 -latau... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova